⭕️
چهار سوارکار آخرالزمان در مکاشفه یوحنا
سناریوی بعدی کدام است؟
✍️مصطفی امیری
✅
صهیونیسم مسیحی: «تسریع» در روند چهار مرحله آخرالزمان
🔹چهار سوار آخرالزمان در مکاشفه یوحنا در عهد جدید (انجیل) نام برده شدهاند، چهار شخصیت نمادین هستند که هنگام باز شدن چهار مهروموم از هفت مهروموم متعلق به آخرالزمان، آزاد میشوند این مهر و مومها بر دستان عیسی، باز میشوند.
🔸طبق ادبیات « گذشتهگرا» به ترتیب اسب سفید نماد پیروزی کنستانتین در قرن چهار میلادی، اسب قرمز نماد جنگ های صلیبی، اسب سیاه نماد قحطی در بلاد روم، و اسب رنگپریده نماد مرگ مردم اروپای قرون وسطی است.
🔹اما طبق دیدگاه «آیندهگرا»، این سواران که بر چهار اسب به رنگهای سفید، قرمز، سیاه و رنگپریده سوارند و در «ادبیات رمزگونه مکاشفهای»، به ترتیب اسب سفید نماد بیماری، اسب قرمز نماد جنگ، اسب سیاه نماد قحطی و اسب رنگپریده نماد مرگ در آخرالزمان هستند (
تصویر).
🔸طبق عقیده مکتب «مسیحیت بنیادگرا
»، تمدن بشری پیش از بازگشت دوم عیسی، «بلایا و بیماریها، قحطی، جنگ و مرگ» را تجربه خواهد کرد، و بیش از دوسوم مردم، قبل از بازگشت دوم مسیح، از بین میروند.
🔹«اتاق فکر طراح جنگ جهانی»، خیلی شتاب دارند حوادث را مطابق آنچه ذکر شده، تسریع ببخشند. با کاتالیزوری مثل طاعون کرونا آغاز؛ با قحطی در جهان، ادامه و در نهایت ایجاد جنگ اتمی برای کاه
ش جمعیت دنیا و زندگی نسل برگزیده.
✅ مقایسه تطبیقی «چهار سوار یوحنا» با منابع اسلامی
1. اسب سفید، بیماری فراگیر مثل کرونا؛ مشابه آن در احادیث ذکر شده است: طاعون قبل ذلک (نعمانی، الغیبة، ص۲۵۴).
2. اسب قرمز، جنگ؛ مشابه آن در احادیث: هرج الروم (نعمانی، الغیبة، ص۲۸۰).
3. اسب سیاه، قحطی و گرسنگی؛ مشابه آن در احادیث: سنة جوع، سنة یجوع فیها الناس (نعمانی، الغیبة، ص۲۵۹؛ طبرانی، المعجم الاوسط، ج۱، ص۱۱۹).
4. اسب رنگپریده، مرگ و نابودی؛ مشابه آن در احادیث: موت الاحمر و موت الابیض که منجر به مرگ بیش از نیمی مردم جهان میشود (صدوق، کمال الدین، ج۲، ص۶۵۵).
🔸لازم به ذکر است گزارههای اسلامی
#صرفا از «طاعون، جنگ، جوع و مرگ»، خبر داده است اما مکتب صهیونیسم مسیحی طبق مکاشفه یوحنا معتقد است
#باید روند این چهار مرحله، را تسریع ببخشند.
🔹اسلام کشتار بیش از نیم از مردم جهان را تایید نکرده است. صرفا خبر داده است که نقشه شیاطین عالم چیست؟ و این بستگی به اختیار بشریت دارد که اجازه ندهد این اتفاق بیفتد؛ ضمن اینکه، تفصیل و ج
زئیات نشانههای ظهور، بداءپذیر است.
*برای آگاهی بیشتر:
1. امیر خواص، «شرایط آخرالزمان در انجیل یوحنا»، همایش بینالمللی دکترین مهدویت، ج۴، ص۱۴۷-۱۶۶.
2. عباس همایی، «منجی در مکاشفات یوحنا و مقایسه آن با قرآن کریم و روایات امامیه»، فصلنامه پژوهشنامه قرآن و حدیث، ش۱۵، ص۱۵-۳۵.
3. احمد فردویی، «آخرالزمان در مکاشفات یوحنا و مقایسه آن با قرآن کریم و روایات شیعه»، پایاننامه دکتری دانشگاه آزاد تهران.
4. حسین حیدری، «بررسی تطبیقی علائم آخرالزمان در مکاشفات یوحنا و روایات اسلامی»، مرجع سیویلیکا.
5. فاطمه مظفرنژاد، «چهار سوارکار آخرالزمان»، فصلنامه رصد، ش۹، ص۱۴-۱۸.
6. محمد ریشهری، دانشنامه
امام مهدی، ج۱، ص۱۱۳-۱۱۵.
➖➖➖➖➖➖
🆔
@AsrZohur110