🌸
#مهربانو
♦️ لواشک آلو
در تابستان، فصل آلو، با این روش لواشک طبیعی و سالمِ آلو را برای فرزندانمان درست کنیم:
1⃣ ابتدا آلوها را تمیز شسته از وسط نصف کرده و هستهی آنها را خارج کنید تا اگر کنار هسته کرم یا پوسیدگی ای وجود دارد دربیاورید و دور بریزید.
2⃣ سپس همهی آلوهای هسته گرفته را داخل قابلمه ریخته، با نصف لیوان آب بگذارید با شعلهی ملایم گاز بپزد.
3⃣ وقتی آلوها له شدند نمک اضافه کنید. البته در این مرحله میتوانید بنا بر ذائقهتان کمی شکر هم اضافه کنید.
4⃣ حالا آلوهای له شده را داخل صافی یا سبدی با سوراخها متوسط بریزید تا پوره ی آلو از صافی یا سبد خارج شده و پوست اضافهی اون پشت صافی یا سبد بماند.
در این مرحله به جای استفاده از صافی یا سبد، میتوانید آلوهای له شده را داخل میکسر بریزید و پوره کنید.
5⃣ در آخر کف سینی را سلفون کشیده و پورهی آلوها را روی سلفون کف سینی بریزید، با لیسک صاف کنید و دو سه روز بگذارید زیر نور خورشید، بماند تا خشک شود.
🔰 حالا لواشک شما آماده است، میتوانید به هر شکلی که دوست دارید آن را تزئین و استفاده کنید.
◼️◾️▫️◾️◼️
کانال رسمی «آستانِ مهر» حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها
@astanehmehr