طرز تهیه....👇
✳️ابتدا شکر و روغن مایع را به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن می زنیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۲ دقیقه مخلوط می کنیم. در ادامه پودر هل و ماست را اضافه کردن و خوب مخلوط می کنیم.
✳️آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا ماسه کیک یکدست شود. مخلوط کردن را تا جایی که گلوله ای در مایه کیک نباشد ادامه می دهیم.
✳️حالا داخل قالب مناسب (۲۲ در ۲۲ سانتی متر) را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و با مقدار کمی روغن آنرا چرب می کنیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
✳️فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب را به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. پس از پخت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود.
✳️پس از اینکه روی کیک طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا از دما بیفتد، سپس کاغذ روغنی را جدا می کنیم و کیک را به صورت بر عکس داخل فر قرار می دهیم گریل را روشن می کنیم تا دو سمت کیک طلایی شود.
✳️پس از اینکه دو سمت کیک طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود سپس کیک را به صورت مربعی برش می زنیم. در ادامه شربت هم دمای محیط را روی کیک می ریزیم و کیک را به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می دهیم.
✳️برای اینکه شربت به خورد کیک برود باید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند. نکته در مورد این کیک این است که حتما باید کیک و شربت هم دمای محیط باشند تا کیک خمیر نشود.
انشاءالله این چند مرحلهٔ خوشمزه رو درست کنید و کنار خانوادهی پر مهرتون دلخوش باشید ⚘⚘⚘
@astanehmehr