#ادامه مطالب برخی اشتباهات در سفره های ایرانی:
@tebtayebat
4- خوردن زیاد عدسی !!!
عدس غذایی سودا زاست
و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می شود.
اما متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش ازسایرحبوبات مصرف میکنند.
در طب سنتی بر مصرف نخود بسیار تاکید شده است.
نخود دارای خاصیت سم زدایی، افزایش توان جنسی،
افزایش حافظه،
تقویت قلب،
خون سازی،
استخوان سازی،
جلوگیری از سفید شدن موها
و دهها خاصیت دیگر ذکر شده است.
5- مصرف پنیر
به تنهایی و در وعده صبحانه !!!
بسیار مضر می باشد و بلغم زاست. خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می گردد.
بهترین زمان مصرف پنیر،
وعده شام و به همراه مصلاحات آن (گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن)
می باشد.
🍉آیا قسمت سفید پوست هندوانه را دور میریزید؟خوب است بدانید قسمت سفید هندوانه مملو از آمینواسیدی به نام سیترولین میباشد که به جریان خون و باز شدن رگ ها کمک میکند. میتوانید بخش سفید هندوانه را با کمی از بخش قرمز آن در مخلوط کن بریزیدوبنوشيد٠
@tebtayebat
⛔️ خوراكى کشنده......
کارشناسان معتقدند
جگر مرغ
یک عامل بسیار خطرناک و کشنده برای بدن میباشد
در جگر مرغ باکتری کمیپلو وجود دارد که میتواند باعث مسمویت، بیماری، تب، فلج و حتی ...... در افراد گردد.
@tebtayebat