به ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم پیاز بزن حدودا ۳۰ گرم
بهش پودر نون باگت بزن نمک نصف قاشق غذا خوری فلفل
سیاه فلفل قرمز یک پنجم قاشق غذا خوری .پودر کاری و پودر
سیر پودر پیاز یک سوم قاشق غذا خوری خوب چنگ بزنید و
کف تابه رو با کره چرب کنید و کبابارو هر طرف ۴ دقیقه با دمای
متوسط خوب سرخ کنید بعد مخلوط رب و اب و گوجه فلفل
هم بهش اضافه کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدید
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
✨
@ayandesazan_channel ✨