14.55M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
به ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم پیاز بزن حدودا ۳۰ گرم بهش پودر نون باگت بزن نمک نصف قاشق غذا خوری فلفل سیاه فلفل قرمز یک پنجم قاشق غذا خوری .پودر کاری و پودر سیر پودر پیاز یک سوم قاشق غذا خوری خوب چنگ بزنید و کف تابه رو با کره چرب کنید و کبابارو هر طرف ۴ دقیقه با دمای متوسط خوب سرخ کنید بعد مخلوط رب و اب و گوجه فلفل هم بهش اضافه کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدید ‌‌┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈ ✨ @ayandesazan_channel