✅برگ چغندر را به سبد غذایی خود برگردانیم.
✍چند سوال؛ چرا برگ چغندر، با این همه خواص، نباید در سبد غذایی ما جایگاهی داشته باشد؟
✍اصلا آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین خونساز است؟
✍ آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین تقویت کننده استخوان هاست؟
✍آیا می دانند که بهترین رشد دهنده عقل است؟
✍ آیا می دانند که بهترین صاف کننده خون است؟
✍ آیا می دانند که آرام بخش است و خواب خوشایند و راحتی را به ارمغان می آورد؟
❌متاسفانه؛ خیر
▫️ چون دشمن نقش عامدانه ای در این قضیه دارد، هم چنان که در کل امور تغذیه ای ما این نقش را دارد.
▫️ دشمنی که این هدیه الهی را از فرهنگ غذایی ما حذف کرده و سبزی مضری به نام اسفناج را جایگزین آن کرده است و خوب هم برای آن فرهنگ سازی کرده؛ کارتون ملوان زبل رو که یادتون هست؟
▫️جالب است که بدانید کم ترین ضرری که اسفناج دارد، ایجاد درد مفاصل است؛ حالا ایجاد ضعف حافظه و فراموشی بماند ...
▫️ همه به اشتباه فکر می کنند اسفناج سرشار از آهن است. خلاصه این که متاسفانه برگ چغندر با آن همه خاصیت به فراموشی سپرده شده و می ریزند جلوی گاو و گوسفند و اسفناج مضر رو جایگزینش کردند.
💥امیدواریم از این به بعد برگ چغندر را در سبد غذایی خود جای دهید.
➖ می توانید برگ چغندر را به صورت خام، پخته و خشک شده استفاده کنید و در هر صورت از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
📚 استاد تبریزیان
#شجره_طیبه#طب_اسلامی
•┈┈••❉🕊🌸🕊❉••┈┈•
➡️ با انتشار این مطلب در گروه هایتان احیاگر سلامت بر پایه طب اسلامی باشید 🌹