هدایت شده از 💖 یاس نبـی 💖
✅برگ چغندر را به سبد غذایی خود برگردانیم. ✍چند سوال؛ چرا برگ چغندر، با این همه خواص، نباید در سبد غذایی ما جایگاهی داشته باشد؟ ✍اصلا آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین خونساز است؟ ✍ آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین تقویت کننده استخوان هاست؟ ✍آیا می دانند که بهترین رشد دهنده عقل است؟ ✍ آیا می دانند که بهترین صاف کننده خون است؟ ✍ آیا می دانند که آرام بخش است و خواب خوشایند و راحتی را به ارمغان می آورد؟ ❌متاسفانه؛ خیر ▫️ چون دشمن نقش عامدانه ای در این قضیه دارد، هم چنان که در کل امور تغذیه ای ما این نقش را دارد. ▫️ دشمنی که این هدیه الهی را از فرهنگ غذایی ما حذف کرده و سبزی مضری به نام اسفناج را جایگزین آن کرده است و خوب هم برای آن فرهنگ سازی کرده؛ کارتون ملوان زبل رو که یادتون هست؟ ▫️جالب است که بدانید کم ترین ضرری که اسفناج دارد، ایجاد درد مفاصل است؛ حالا ایجاد ضعف حافظه و فراموشی بماند ... ▫️ همه به اشتباه فکر می کنند اسفناج سرشار از آهن است. خلاصه این که متاسفانه برگ چغندر با آن همه خاصیت به فراموشی سپرده شده و می ریزند جلوی گاو و گوسفند و اسفناج مضر رو جایگزینش کردند. 💥امیدواریم از این به بعد برگ چغندر را در سبد غذایی خود جای دهید. ➖ می توانید برگ چغندر را به صورت خام، پخته و خشک شده استفاده کنید و در هر صورت از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. 📚 استاد تبریزیان ‏•┈┈••❉🕊🌸🕊❉••┈┈• ➡️ با انتشار این مطلب در گروه هایتان احیاگر سلامت بر پایه طب اسلامی باشید 🌹