.
♻️ زنگ خطر را برای انتخابات به صدا درآورید!
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر دبیر شورای ائتلاف اصولگرایان (شانا) در جمع اعضای این شورا در سمنان به یکی از راهبردهای این جریان در انتخابات آینده اشاره کرده و گفته است: "انتخابات نباید به رقابت داخلی بین نیروهای انقلاب تبدیل شود. اگر اینگونه شود، بدون شک مشارکت کاهش خواهد یافت چرا که مردم گمان میبرند دعوا بر سر قدرت است!"
این خط، نشان میدهد که آنها که دچار
#انحصارگرایی و
#خودحقپنداریاند، این بار نمیتوانند برای انتخابات اسفند ماه، خواب یکی از اعضا را به جای پیام رهبر انقلاب بر لزوم وحدت با خود جا بزنند (اینجا را بخوانید) برای همین به دنبال حذف دیگر رقبای خود با ژست نگرانی برای کاهش مشارکت هستند.
پیش از این هم یکی از اعضای این شورا با خط و نشان کشیدن برای بقیه، در سخنانی با تمامیتخواهی تمام (اینجا) گفته بود: "جریان انقلاب با یک لیست واحد تحت عنوان شورای ائتلاف اصولگرایان وارد انتخابات خواهد شد. از هم اکنون تمام کسانی که خود را در جبهه اصولگرایی میبینند، بدانند همه باید زیر پرچم ائتلاف باشیم و هرگونه تکروی به معنی حذف از لیست اصولگرایی خواهد بود."
این مواضع در حالی است که مقام معظم رهبری در راهبردی که برای انتخابات اسفند ماه تعیین کردهاند، به تحقق چهار اصل سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت تأکید دارند. حال در این خصوص چند سؤال از برادران و رؤسای شورای ائتلاف اصولگرایان مطرح است:
1⃣ چطور ممکن است که "رقابت و مشارکت" در برابر هم باشند و وجود یکی سبب نفی دیگری شود؟! بر اساس چه اصولی به این نتیجه رسیدهاید که وجود سلایق مختلف در لیستها و کاندیداها که طبعا میتواند سلایق مختلف از کف جامعه را برای رأی دادن پای صندوق بیاورد، سبب کاهش مشارکت میشود؟
2⃣ اساسا یک نظام حکمرانی عاقلانه، رقابت انتخاباتی را درون جریانات و نیروهایی که به آن نظام اعتقاد دارند، طراحی میکند نه بین جریانات و افرادی که آن نظام را قبول دارند و کسانی که قبول ندارند! اینکه گفته شود رقابت نباید بین نیروهای انقلاب باشد یعنی بپذیریم و اجازه دهیم تا کسانی که مخالف شعارهای انقلاب هستند و بارها و بارها در فتنهها همسویی خود را با دشمنان انقلاب نشان دادهاند، وارد گردونه انتخاب شوند. دقت شود که بحث بر سر منتقدان یک جریان نیست بحث بر سر موافقان و مخالفان انقلاب است.
3⃣ در نظام حکمرانی دینی و عقلی، انتخابات باید بر پایه انتخاب بین خوب و خوبتر یا انتخاب بین صالح و اصلح طراحی شود نه انتخاب بین خوب و بد، صالح و ناصالح! متأسفانه در دورههای اخیر که کار از این مرحله هم گذشته و جماعتی با طرح ایده "دفع افسد به فاسد" عملا به دنبال رسمیت بخشیدن و الزام جامعه به انتخاب بین بد و بدتر هستند.
4⃣ واقعیت این است که شورای ائتلاف به دلیل رنجی که از عدم جذابیت و مقبولیت در سازمان رأیاش میبرد، همواره از همان استراتژی همیشگی "بترسان و حکومت کن" یا "النصر بالرعب" یا همان استراتژی همیشگی لولوهراسی استفاده میکند. این جریان سالها حیات سیاسی خود را با این راهبرد ادامه داده که اگر به ما رأی ندهید لولو شما را میخورد، اصلاحطلبان حاکم میشوند، مجید انصاری رییس مجلس میشود، تیم حسن روحانی و لاریجانی در حال لشکرکشیاند. برای همین همواره در انتخاباتها نیاز به یک لولو دارد تا کف جامعه را بترساند که چارهای جز رأی دادن به آنها ندارید. این مجموعه مطمئن است که اگر رقابت بین نیروهای معتقد به نظام و درون انقلاب باشد، چون حرفی برای گفتن و عملکردی برای ارائه ندارد، طبعا اقبالی هم ندارد.
5⃣ این سخن دبیر شورای ائتلاف، متأسفانه صاف کردن جاده برای مجموعهای از چهرههای سیاسی است که در هر فتنهای کاملا هماهنگ با رسانههای بیگانه عمل میکنند و در آستانه هر انتخابات پیام میدهند که چون شما به ما نیاز دارید، چارهای نداید جز اینکه در روند انتخابات با چشم بستن بر قانون، ما را مورد تأیید قرار دهید. در حقیقت این جهتگیری، کمک به تکمیل پازل جریان تجدیدنظر طلب است. این نگاه غلط یعنی مردم را در انتخاب، بین "خوب و بد" یا بین "بد و بدتر" مخیّر کنیم!
6⃣ رقابت انتخاباتی باید بین تمام سلایقی باشد که درعمل، نشان دادهاند که به شعارهای تغییرناپذیر انقلاب و اصول قانون اساسی و اصل ولایت فقیه اعتقاد و باور دارند. اسم این سلایق هر چه باشد مهم نیست وطبعا نتیجه این انتخاباتها هرگز مورد طمع دشمنان انقلاب اسلامی نخواهد بود.
7⃣ بنابر این، اصلاحطلبان یا اصولگرایان اگر این ویژگی را دارند، باید در چرخه انتخابات باشند و اگر ندارند، نباید در چرخه انتخابات باشند. لطفا بساط لولونمایی را جمع کنید، بگذارید مردم به جای ترسیدن، با مقایسه عملکردها و شناختی که از کاندیداها دارند، انتخاب کنند.
#حمید_رسایی