#اطلاعات_عمومی
چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشه؟🤔
✅ پاسخ سدیم نیتریت است. یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شه. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است
✅ سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب دی.ان.آ میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تونه به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر بشه. از سرطان هایی که رابطه شون با سدیم نیتریت قطعی است سرطان روده است که سومین سرطان کشنده در فرانسه است
#اللهــم_عجل_لولیــڪ_الفــرج
🧿🕊️
رصــــد درچـــہ بیـــــــدار :
👈
لینڪ اینستاگـرام🚦
لینڪ ایتـــا