طرز تهیه مواد لازم: ۱ کیلو/ یا ۲ کیلو/ آب ۱ق.غ/ به مقدار دلخواه. ۱. هسته آلبالو را جدا کرده و سپس به صورت لایه‌ای داخل قابلمه قرار میدهیم. یعنی یک لایه آلبالو و یک لایه عسل یا شکر سرخ. ۲. هسته‌های آلبالو را داخل لیوان آب جوش ریخته و سپس آن آب جوش را بر روی آلبالوهای داخل قابلمه ریخته و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم. ۳. قابلمه را بر روی اجاق گاز گذاشته تا جوش بیاید. ۴. کف آن را مرتبا می‌گیریم. ۵. ۳۰ دقیقه روی حرارت کم، غلیان داشته باشد تا قوام بیاید. ۶. طبق سلیقه مقداری آبلیمو و وانیل اضافه می‌کنیم. ۷. آن را صاف کرده و شیره آن را برای شربت جدا میکنیم. ۸. ۱۲ ساعت به آن اجازه می‌دهیم تا خنک شود و سپس داخل ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.          🌷 شِفاکده "بادروج"  🌷 🔶آیدی مشاوره: 👈  @baadruj 🔹️آیدی سفارش: 👈  @baadruj1 🔘آیدی کانال:   👈 @badruj لینک عضویت شِفاکده بادروج: ╭┅──☘🦋🦋☘───┅╮ 👇👇👇👇👇👇👇👇 🌿 https://eitaa.com/badruj 👆👆👆👆👆👆👆👆 ╰┅────