#خانه_داری
قبل از سرخ کردن بادمجون اونو بعد از پوست کندن و برش زدن توی آب نمک به مدت ۳۰ دقیقه میزارم تا مزه تلخ آن گرفته بشه !
برای اینکه بادمجون رو با کمترین مقدار روغن سرخ کنیم فقط کافیه توی قابلمهای آب جوش ، کمی روغن و نمک میریزم (مثل طبخ ماکارونی)
بعد بامجون ها را داخل آب جوش میریزم وبعد از پنج دقیقه آبکش میکنیم و بعد از اینکه کاملا خشک شدن سرخ میکنیم ؛ اینجوری فقط یک قاشق روغن نیاز هست♤
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
https://eitaa.com/bakhtiyarionline
☀️ بختیاری آنلاين☀️
╰┅┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅┅╯