⭕️ سریال مطالب ضد دینی رسانه های مسیحی فارسی زبان
حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ۲۲ مهرماه در یک سخنرانی گفت: «فرهنگ غربی هیچگونه سازگاری با فرهنگ دینی کشور ندارد» و تاکید کرد «بودجههای حوزه علمیه اندک است و طلبهها در فقر مالی قرار دارند.»
حالا رسانه محبت نیوز که وابسته به مسیحیت تندرو بوده و برخلاف اصول ادعایی مسیحیت به دنبال نفرت پراکنی میباشد، مدعی شده است که در واقع این نماینده مجلس به نوعی به حکومت هشدار داده و حفظ نظام را با تبلیغات فرهنگی ممکن دانسته است که این هم نیاز به بودجه دارد و باید جیب طلاب و روحانیون را پُرتر کرد.
مرتبط کردن مسائل بیربط با یکدیگر، بیانگر اهداف خاص این نگرش منفی و توهمگونه است که به چند مورد از آن اشاره میشود:
اول: تلاش برای تردید افکنی نسبت به آینده انقلاب اسلامی و ارائه تصویری نامعلوم از سرنوشت کشور که این گروه رسانهای با تفسیر ناروا از لزوم جهاد فرهنگی به وارونه نمایی آن پرداخته و کوشش دارد برای به دست آوردن مقاصد شوم خود آن را به تحریف بکشاند. این در حالی است که نظام جمهوری اسلامی تاکنون هر توطئهای را به آزمون موفقی در راستای توانمندی در شکست دادن پروژه براندازی تبدیل کرده است و کوله باری از موفقیتهای بزرگ در برابر فتنههای دشمن را در اختیار دارد.
دوم: توسل به هر بهانهای برای ترویج مسیحیت، امری سخیف بوده و یادآور مفهوم شیطانی «رسیدن به هدف با هر ابزاری» است. اینگونه تبلیغات مسموم و آلوده با سیاست، برای بسیاری این گمان را به وجود خواهد آورد که مسیحیت از مسیر درست برای جذب دیگران به آموزههای مسیحیت ناامید شده و برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی خود در رشد جمعیت مسیحی، به اینگونه رفتار ناشایست روی آورده است.
سوم: تاریخ مسیحیت در مقاطع سیاهی آکنده از پیوند کلیسا با قدرت بوده و ارباب کلیسا برای بسط نفوذ خویش و تأمین دستگاه پاپی بوده است. حتی گاهی اقدام به خریدن بهشت و ارائه سند قطعی از رضایت خداوند نمودهاند که بهتر است با مروری به نزاع پاپ و امپراطوری و قربانی شدن مردم، مطالبی از این دست را منتشر نکنند؛ بهویژه اینکه هنوز درآمد میلیارد دلاری کلیساها در هالهای از ابهام بوده و شنیده میشود که حتی در صنایع نظامی غرب، سهمی ویژه توسط کلیساهای آمریکایی خریداریشده است.
چهارم: حوزه علمیه قم در مقایسه با سایر نهادهای آموزشی، کمترین بودجه کشوری را داشته و این بودجه نیز در مدیریت اداری حوزه هزینه شده است و در معیشت روزانه طلاب هزینه نمیشود. سطح زندگی طلاب نه تنها پس از تخصیص این بودجههای اندک، بهبود نیافته بلکه همیشه دریافتی ماهانه آنها در ردیفی بسیار پایینتر از حداقل درآمدهای دیگر اقشار بوده است.
___________________
🔗 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/187059
📎
#سیاست_اجتماع
📎
#سیاست_خارجی