⭕️ غش و ضعف برای آمریکا
👈 پس از انتشار اخبار تصویب کلیاتِ طرح صیانت از فضای مجازی، طوفانی از اظهار نظرات در مورد این مصوبه شبکههای اجتماعی را درنوردید. با بررسی اجمالی واکنشها، میتوان نتیجه گرفت اکثریتِ قاطعِ جامعه با این طرح مخالف هستند. اما مخالفانِ این طرح را به طور کلی میتوان به سه گروه تقسیم کرد.
🔹 گروه اول؛ معاندان و جریانات سیاسی خاص: این دسته با توجه به حجمشبههافکنی و دروغپراکنی در بستر فضای مجازی که همواره در آتش فتنهها میدمند، قطعاً از اجرای طرحِ صیانت از فضای مجازی متضرر خواهند شد. با نگاهی به توئیتهای اسرائیل فارسی و برخی از سلبریتیها و جریانات خاص، همسویی معناداری، به وضوح قابل مشاهده است.
🔹 گروه دوم: مردمی هستند که به علت انجام فعالیتهای اقتصادی و تجاری در فضای مجازی، نگران نابودیِ کسب و کارشان هستند.
🔹 گروه سوم: مردمی که نگرانِ مسائل امنیتی و محافظت از حریم خصوصیِ خود هستند و بر این باورند که با توجه به نظارت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، حریم خصوصیِ آنها زیر سوال میرود و این کار را نقضِ آزادی و حقوق شهروندی میدانند.
✅ هرچند صیانت از فضای مجازیِ جامعه یک اصلِ مسلم و خدشه ناپذیر است، همانگونه که در تمام دنیا مسئولانِ کشور موظفاند از شهروندانِ خود در مقابل پلتفرمهای خارجی محافظت کنند؛ اما باید اذعان کرد عدم اطلاع رسانی و روشنگری مجلس برای اقناعِ جامعه، تاثیر مهمی در این واکنشها دارد. اینکه آینده شغلی کسب وکارهای مجازی چه میشود، و اینکه مردم در فضای مجازی احساس امنیتی بودن و خفقان نداشته باشند از جمله مواردی است که جامعه حق دارد در مورد آنها توجیه شود. تصویب ناگهانی طرحی با این وسعت تاثیرگذاری در فضای اقتصادی-روانیِ جامعه تنها به گسترش تنشها و بیاعتمادیها دامن میزند.
___________________
🔗 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/201712
📎
#سیاست_اجتماع
📎
#سیاست_داخلی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐
btid.org