#باسلوق_با_شیره_انگور👇
(از هرسایز لیوان که دوست داشتید میتونید استفاده کنید)
۱ لیوان نشاسته
۴ لیوان آب
با توجه به شیرینی شیره انگور (من حدود ۱۰ قاشق ریختم). خودتون بچشید تا طعم مورد نظر بشه
دوتا هل
گلاب ۱ ،۲ ق
پودر نارگیل و کنجدو گل سرخ و گردو برای تزیین
اول تو قابلمه نشاسته رو میریزیم و سریع کمی آب میریزیم
سپس آبش و خالی میکنیم تا ترشیش از بین بره بعد آب سرد روش میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته حل شود.
و روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا مثل عسل غلیظ بشه
بعد شیره انگور رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وکمی هم میزنیم
قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
هل هم اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم
میتونید تو ظرف مستطیل بگذارید و تو بخچال بمونه تا سفت بشه و برش بدید یا تو قالب یا هر ظرف دبگه ای
با این مقدار این سه تا ظرف میشه🌺
بهرحال خوشمزه و سالمه 😋😋😋
@banoo_mahaleh