👇 (از هرسایز لیوان که دوست داشتید میتونید استفاده کنید) ۱ لیوان نشاسته ۴ لیوان آب با توجه به شیرینی شیره انگور (من حدود ۱۰ قاشق ریختم). خودتون بچشید تا طعم مورد نظر بشه دوتا هل گلاب ۱ ،۲ ق پودر نارگیل و کنجدو گل سرخ و گردو برای تزیین اول تو قابلمه نشاسته رو میریزیم و سریع کمی آب میریزیم سپس آبش و خالی میکنیم تا ترشیش از بین بره بعد آب سرد روش میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته حل شود.  و روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا مثل عسل غلیظ بشه بعد شیره انگور رو اضافه میکنیم و‌ مخلوط میکنیم وکمی هم میزنیم قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و‌ مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.  هل هم اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم میتونید تو ظرف مستطیل بگذارید و تو بخچال بمونه تا سفت بشه و برش بدید یا تو قالب یا هر ظرف دبگه ای با این مقدار این سه تا ظرف میشه🌺 بهرحال خوشمزه و سالمه 😋😋😋 @banoo_mahaleh