9.7M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اگه میخواین باقالی بازاری با روش پخت صحیح درست کنید این آموزش تا آخر ببینید 🤩🤩 پانصد گرم باقالیِ خشک رو، داخل یه ظرفِ بزرگ بریزین چند بار بشورین تا آب زُلال بشه روش آبِ ولرم بریزین ۲۴ ساعت بزارین توی دمای محیط خیس بُخوره و دو سه بار، آبشو عوض کنین ،مثل باقالی تازه میشن آبشو دوباره عوض کنید تا روشو بپوشونه و روی حرارت زیاد بذارین وقتی جوش اومد زیرشو کم کنین ۴ ساعت بذارین بپزه اگه در حینِ پخت، آبش کم شد، آب جوش اضافه کنین درآخر، بهش نمک بزنین با سرکه و گلپر سرو کنید مزش دقیقا همون باقالیِ بازاریه، فوق العاده خوشمزه ست😍 نوش جان💫 . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭