#بانوی_با_کرامت
#زن_انقلابی
#انفعال_یا_استحکام
خداوند متعال، در نظام خلقت، تقسیم وظایف زیبایی🌹 را برای تداوم نسل بشر در مهمترین واحد جامعه، یعنی خانواده تقدیر نموده است. زن در خانواده، محور عاطفی و آرامش خانواده است و مرد اغلب در محور مواجهه با اجتماع وسایل اقتصادی، قرار می گیرد.
برخی توصیه هایی که در زمینه
#همسرداری ترویج می گردد، اغلب زن مطلوب را در قالبی
#منفعلانه به تصویر می کشد، از این جهت مطالعه نگرش امام ورهبری، بسیار ضروری می نماید.
تاکید بر برخی روایات بدون توجه به شرایط صدور روایت و عدم تفسیر روایت در چارچوب کلی قرآن، سبب شده از ظرفیت بالای زنان اغلب غفلت گردد.
اگر به مهمترین دغدغه های مطروحه رهبر عزیز انقلاب، امروز توجه کنیم، مولفه های قدرت مانند جمعیت، تولید محتوا درفضای مجازی، تولید کالا بدون حضور تخصصی و کیفی و با خودباوری زنان، میسر نیست.
این تفکر که حضور اجتماعی زنان، الزاما به معنای ظهور در کوی و برزن و مشاغل خدماتی است، درست نیست.
اما این مطلب که حضور مطلوب زن در خانواده، فقط به حضور منفعلانه محدود می گردد، ناشی از فهم ناقص دین است. به زعم برخی، زنان در زمینه اقتصاد، فرهنگ، سیاست و علم وظیفه ای ندارند، در حالی که این نگاهی حداقلی و غافل از توان زنان است.
تهیه بسترهای سالم برای بهره مندی از توان زنان، البته بر عهده اندیشمندان و مسولین است و قطعا عالمان دینی در تبیین مولفه های این حضور وظیفه مهمی دارند.
خود بحث فرزندآوری و تربیت فرزندان، یکی از مهمترین مولفه های ارتقای قدرت ملی بوده و زن، با تولید و تربیت نسل، علاوه بر حضور مستقیم در اجتماع، آینده اجتماع را نیز در دست دارد.
زن، عامل اصلی
#استحکام اجتماعی است و تقلیل زن به موجودی که فقط تابع است و صاحب استقلال فکری نیست، توان مهمی از جامعه را سلب می کند. گرچه مدل اندیشیدن و اثر کذاری، زنان با مردان متفاوت است، اما فهم صحیح دین، بستر مناسبی برای حل بحران های متنوع اجتماعی و بلکه جهانی، با حضور زنان، فراهم می کند.
@banooyeab
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e