20.36M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش خونگی 💚🍃 نخود فرنگی رو به دو روش برای مدت طولانی میشه نگه داشت👇 🔸معمولا نخود فرنگی را فریز میکنند، که روش خوبی هم هست اما با فریز کردن طعم و بافت نخود فرنگی تغییر میکنه که خیلی ها دوست ندارند. 🔸اما با کنسرو کردن طعم و بافت سبزیحات از جمله نخود فرنگی تغییر نمیکنه و هر وقت که در شیشه کنسرو نخود فرنگی رو باز کنید تازه و خوشرنگ هست. ❌نکات مهم ❌ ۱_حتما از شیشه هایی استفاده کنید که در فلزی داشته باشند و در شیشه ها هم محکم بسته بشه و به هیچ عنوان هوا نکشه (اگر هوا بکشه نخود فرنگی ها خراب میشه) . ۲- تا جایی که امکان داره از شیشه های کوچک تر انداره مصرف یک وعده استفاده کنید چون در شیشه که باز بشه باید مصرف بشه(من شیشه کوچک نداشتم) ۳_حتما سرکه و نمک رو بعد از پخت اضافه کنید(سرکه نقش نگهدارنده دارد). 📌مقدار نمک به ازای هر یک کیلو نخود یک ق س 📌مقدار سرکه یک سوم لیوان 📌آب تا حدی که روی نخود فرنگی ها رو بپوشونه. ─━━━⊱💫⊰━━━─ @banooyebasaligheh