آموزش #کنسرو_نخود_فرنگی خونگی 💚🍃
نخود فرنگی رو به دو روش برای مدت طولانی میشه نگه داشت👇
🔸معمولا نخود فرنگی را فریز میکنند، که روش خوبی هم هست اما با فریز کردن طعم و بافت نخود فرنگی تغییر میکنه که خیلی ها دوست ندارند.
🔸اما با کنسرو کردن طعم و بافت سبزیحات از جمله نخود فرنگی تغییر نمیکنه و هر وقت که در شیشه کنسرو نخود فرنگی رو باز کنید تازه و خوشرنگ هست.
❌نکات مهم ❌
۱_حتما از شیشه هایی استفاده کنید که در فلزی داشته باشند و در شیشه ها هم محکم بسته بشه و به هیچ عنوان هوا نکشه (اگر هوا بکشه نخود فرنگی ها خراب میشه)
.
۲- تا جایی که امکان داره از شیشه های کوچک تر انداره مصرف یک وعده استفاده کنید چون در شیشه که باز بشه باید مصرف بشه(من شیشه کوچک نداشتم)
۳_حتما سرکه و نمک رو بعد از پخت اضافه کنید(سرکه نقش نگهدارنده دارد).
📌مقدار نمک به ازای هر یک کیلو نخود یک ق س
📌مقدار سرکه یک سوم لیوان
📌آب تا حدی که روی نخود فرنگی ها رو بپوشونه.
─━━━⊱💫⊰━━━─
@banooyebasaligheh