‍ حفظ بهداشت دمکنی برنج دم کنی برنج محل تجمع انواع آلودگی هاست که لازمه بعضی از نکات اولیه بهداشتی رو تو این زمینه رعایت کنیم بعضی از خانم ها عادت غلطی دارند که از روزنامه برای دم کردن برنج و یا مواقعی که دمکنی بزرگ در دسترس ندارند، استفاده میکنند ؛ استفاده ازروزنامه به ویژه نیازمندیهای روزنامه که بعضاً ممکنه ازکاغذهای نامرغوبی تهیه بشه و سرشار از سرب هست،حتی درموارد اضطرار مناسب نیست. برای دم کنی بهتره از پارچه ای استفاده بشه که قابلیت جذب بخار آب راداشته باشه و با توجه به اینکه از این دم کنی برای دم کردن انواع پلوها و ماکارونی ،استفاده میشه، ممکنه رب یا گوجه یا سبزی موجود تو پلو هنگام استفاده به دم کنی بچسبه و چون دم کنی تا مدتی بعد از پخت برنج، حالت نمدار بودن را داره می تونه محیط مناسبی برای تجمع آلودگی ها و باکتری ها باشه بنابراین بعد از هر بار استفاده، دم کنی رو تو مکان خشک و خنک قرار بدین تا رطوبت آن به خوبی خشک بشه و بعد از چند بار استفاده، حتما دم کنی را با مایع ظرفشویی شسته و تو آفتاب یا هوای آزاد قرار بدین تا به خوبی خشک بشه🥰 به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (حتما مطالب را با ذکر منبع نشر بفرمایید. متشکریم🌹)