❌ترفندهای جلوگیری از وا رفتن کتلت ☑️یکی از دلایل اصلی وا رفتن کتلت، مقدار آب پیازه آب پیاز رو قبل از اضافه کردن به مایه، بگیرید و یا از پیاز کمتری استفاده کنید. همچنین پیشنهاد می‌شه پیاز رو با رنده‌ی درشت خرد کنید. ☑️بهتره از ترکیب سیب زمینی خام و پخته استفاده کنید. سیب زمینی پخته و رنده‌شده رو بزارید سرد بشه، بعدش سایر موادشو بهش اضافه کنید. ☑️ برای جلوگیری از وا رفتن کتلت، مواد رو خوب ورز بدید و حدود یک ساعت در یخچال بذارید و بعد از یک ساعت اونا رو سرخ کنید. ادامه دارد... اینم یه پیشنهاد برای شام😉 کتلت درست کنید😋😚 ☺️ به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (حتما مطالب را با ذکر منبع نشر بفرمایید. متشکریم🌹)