آموزش
#رولت_یخچالی 😍
طعمش بینظیره، راحت میتونی درستش کنی و همه موادش در دسترسه دیگهچی میخواااای🤩😍
مواد لازم:
پتی بور کاکائویی ۲ بسته
شیر سرد مقداری
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰-۱۵۰ گرم
موز ۱ عدد بزرگ
شکلات چیپسی مقداری
شکلات بن ماری شده مقداری
پودر پسته مقداری
.
نکات مهم:
☑️بیسکوییت هارو خیلی سریع بزنید داخل شیر و روی سلفون بذارید و نذارید خیلی خمیر بشه
☑️میتونید فقط از خامه قنادی استفاده کنید و پنیر خامه ای نزنید حتی مقدار پنیر خامه ای به دلخواهه ولی با پنیر خیلی خوشمزس
☑️سلفون رو به آرومی از رولت جدا کنید و اگه بیسکوییتها ترک خورد نگران نباشید چون روی رولت تزئین میشه
☑️بهتره رولت قبل از تزئین نهایی داخل یخچال استراحت کنه
☑️در نهایت هم رولت رو بذارید داخل یخچال تا جا بیفته و خوشمزه تر بشه
میتونید بجای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده کنید فقط باید به دلخواه خودتون بهش شکر اضافه کنید
تموووم شد به همین راااحتی😍✨
با تشکر از همکار محترممون سمیرا بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰
@dehkade_cake_home 🍰