کیک خیس با طعم براونی
مواد لازم:
تخممرغ، 2 عدد
شیر، 1 لیوان (لیوان 200 میلی لیتر)
شکر دانهریز، 1 لیوان
روغن مایع، 1 لیوان
بکینگ پودر، 5/1 بسته (بسته 10 گرمی)
وانیل شکری، 1 بسته (5گرمی)، یا وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری سرپر
آرد، 2 لیوان
مواد لازم سس:
شیر، 5/1 لیوان
روغن مایع، نصف استکان، حدود 63 گرم (استکان اندازه 125 میلی لیتر)
شکر دانهریز، 1 لیوان 2 انگشت سرخالی
پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
تخممرغها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. مواد را داخل قالب مستطیلی ۲۷ در ۴۰ سانتیمتر بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در زمان پخت حواستون به کیک باشه و در نهایت با خلال دندان چک کنید.
برای سس، شیر، روغن، شکر و کاکائو را داخل یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید، دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.
کیک را از فر خارج کرده برش بزنید و سس آماده را روی آن بریزید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.
بازدن انگشت برروی لینک 👇به ما بپیوندید..
┄┅═✧❁•🌺•❁
@banovan_farhikhte_felard✧═┅┄
لینک بانوان فرهیخته فلارد