کیک خیس با طعم براونی ‌ مواد لازم: تخم‌مرغ، 2 عدد شیر، 1 لیوان (لیوان 200 میلی لیتر) شکر دانه‌ریز، 1 لیوان روغن مایع، 1 لیوان بکینگ پودر، 5/1 بسته (بسته 10 گرمی) وانیل شکری، 1 بسته (5گرمی)، یا وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری سرپر آرد، 2 لیوان مواد لازم سس: شیر، 5/1 لیوان روغن مایع، نصف استکان، حدود 63 گرم (استکان اندازه 125 میلی لیتر) شکر دانه‌ریز، 1 لیوان 2 انگشت سرخالی پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری طرزتهیه: تخم‌مرغها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. مواد را داخل قالب مستطیلی ۲۷ در ۴۰ سانتیمتر بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در زمان پخت حواستون به کیک باشه و در نهایت با خلال دندان چک کنید. برای سس، شیر، روغن، شکر و کاکائو را داخل یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید، دو جوش که زد از روی حرارت بردارید. کیک را از فر خارج کرده برش بزنید و سس آماده را روی آن بریزید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید. ‌ بازدن انگشت برروی لینک 👇به ما بپیوندید.. ┄┅═✧❁•🌺•❁@banovan_farhikhte_felard✧═┅┄ لینک بانوان فرهیخته فلارد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌