کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری) شکر 1/3 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید شیر ولرم 3/4 پیمانه خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری آرد حدود 4 پیمانه میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند. سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود. آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید. با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید. قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید. قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید. قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید. وسط دایره لیوان قرار داده. سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود. و با کارد یا قیجی برش زده. دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید. با سفیده تخم مرغ رومال کنید. در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید. وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته. در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود. بانوان فرهیخته ی فلارد 🌻 @banovan_farhikhte_felard 🌻