#دسر_طالبی طالبی متوسط ۱ عدد بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم خامه ۱ پاکت صورتیا شکر نصف لیوان وانیل ۱/۵ ق چ آب یا شیر ولرم ۱ لیوان پودر ژلاتین ۴ ق غ ابتدا پودر ژلاتین را با آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و آن را روی سماور یا کتری قرار دهید تا خوب حل شود طالبی رو خرد کنید همراه شکر وانیل خامه بستنی در مخلوط کن یا میکسر بریزید و آن را کاملا میکس کنید در آخر ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود مایه دسر طالبی را در قالب دسر بریزید و آن را در یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر کاملا خودش را بگیرد و آماده سرو شود 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ 🧚‍♀️ @banoyAmroz 🧚‍♀️