✅قسمت اول جواب:
🔵 اینکه در نظام اسلامی ما اختلاس وفساد ، کشف و رسانه ای می شود و با آن برخورد می شود حاکی از فسادستیزی نظام است. در نظامی که سیست فاسد باشد، هیچ فسادی رسانه ای نخواهد شد و به اطلاع مردم نخواهد رسید.
🔴در موارد ی که اختلاسی توسط مراجع ذی صلاح ثابت شد متهمین به رد کل مال اختلاس شده و جبران ضرر و اعدام و یا سخترین احکام محکوم شدند.
✅یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری در دوران رهبری پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی می باشد .
🔴چرا شاهد این حجم از جوسازی رسانه ای علیه اقدامات انقلابی و فسادستیزی نظام هستیم؟
✅چرا هیچ رسانه ای به اصل این اقدامات علیه فساد ستیزی نمی پردازند و رسانه های معاند اصل این فساد ستیزی را مخفی می کنند و اصلا هیچ اشاره ای به برخورد دستگاههای نظارتی و احکام صادر شده نمی کنند؟؟
🔥
⚠️ فسادآمیزتر از فساد اقتصادی
🤔با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم⁉️
😕عجیب نیست؟
✅مثلا مجلس انقلابی،
#فساد یک بنگاه اقتصادی (فولاد مبارکه) را بررسی و افشا کرده و آنوقت همین اقدام *ضدفساد* شده است نشانه فساد تودرتو و فساد سیستمی و چماقی علیه جمهوری اسلامی😐
🔴در هیچ جای عالم چنین وضعیتی پیدا نمیکنید که قوت یک نظام را به نقطه ضعفش تبدیل کنند. اینکه ضدانقلاب و مزدورها و مواجب بگیرانش چنین پروژه موهومی را جلو ببرند عجیب نیست؛ عجیب اینست که
چرا این رفتار مشمئز کننده برای برخی در داخل یک عادت رسانهای شده است
🔥مبارزه با فساد همه جای دنیا منشأ امید است و در کشور ما به واسطه بازارمکاره ممبر و معرکه گیری لایک، شده است عامل کسری.
❓با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم🤔
🖐 کسی مدعی نیست که نظام اسلامی، نظام عصمت است؛ اما حتما نظام اسلامی، نظام مقابله با فساد است. خطا در سیستم هست اما خطای سیستمی نیست. روشن نیست؟
✅ فاصله ادراک فساد از واقعیت فساد در جمهوری اسلامی بر مبنای پیمایشهای معتبر که نمونهای از آنرا دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد بیش از 70 درصد است.
❗️ یعنی تنها کشوری هستیم که در آن مبارزه با فساد با خودنمایی جاهلانه و هنرنمایی مغرضانه رسانهای، منجر به احساس فساد بیشتر میشود. مضحک نیست؟
❓ضرر کدام بیشتر است؟ ضرر فساد در سیستم یا ضرر کسی که جمهوری اسلامی را دارای فساد سیستمی میداند؟ اولی یک مصداق است و دومی همان یک مصداق را "نشانه" ای بر همه گیری فساد. اولی نقص نظام است و دومی نعل وارونهای بر دارایی نظام.
✅و اما یک قاعده ساده؛
🔴هرنوع کنشگری و با هرعنوانی و تحت هر لوایی که منجر به ناامیدی مردم از اصلاح و آینده شود، سراسر فساد اکبر است و ظلمی است بسیار فراتر از فساد اقتصادی این و آن.
🔴 مساله فساد و یا سلامت اقتصادی مربوط به کل بدجامعه است از مدیران گرفته تا تک تک افراد جامعه در هر جایگاه و نقشی که قرار دارند.خلافی که یک کارگر یا مغازه دار در جایگاه خود می کند شاید به چشم کسی نیاید ولی خلاف مدیران چون در راس حکومت هستند آشکار می شود.باید بدانیم ریشه کنی فساد فقط مربوط به مدیران نیست و همه افراد جامعه در نقش خود باید پاکدست و با تقوا باشند باشند.
💠وسوسه مال ومقام وریاست در افرادی که در حکومت حضرت علی علیه السلام بودند ، بزرگان واصحاب پیامبر صلی الله علیه واله را هم لرزاند.
🔹 یک سوم نهج البلاغه در رابطه با فساد و اختلاس است، یعنی علوی ترین حکومت تاریخ پُر بود از اختلاس!
🔹 طلحه و زبیر که هیچ، ابن عباس پسرعموی پیامبر(ص)، راوی حدیث، مفسر بزرگ، زمانی که حاکم بصره بود اختلاس کرد وهمه بیت المال بصره را میان اقوام و خویشانش تقسیم کرد! حضرت بالای منبر گریه کرد و فرمود دیگر من به چه کسی اعتماد کنم! خدایا مرگ علی را برسان!
🔹 اشاره به این مطالب به معنای جواز فساد نیست، اما ببینید؛ اینهمه فساد درحکومت حضرت درحالی بود که تمام مقامات حکومت توسط امیرالمومنین (ع) انتخاب میشدند!، درحالیکه الان جمهوری اسلامی است یعنی تمام مقامات مستقیم یا غیرمستقیم توسط خود مردم انتخاب میشوند.
🔴تا زمانی که هر فرد از افراد جامعه در جایگاه خود وظیفه شناس نباشد و تقوا را رعایت نکند و وجدان کاری نداشته باشد مساله فساد در جامعه حل نمی شود حتی اگر حاکم آن نظام حضرت علی علیه السلام باشد.
در اینجا لازم است به عنوان نمونه به چند مورد از برخورد با فسادها اشاره کنیم:
♦️مثلا رئیسی تو ۱۸ماه موفق شده حدود ۳۰هزارمیلیارد تومن رو از دانه درشتها به نظام بانکی و نهادهای دولتی برگردونه
یعنی حدود قیمت ۲۵میلیون بشکه نفت که بیشتر از کل یارانهی نقدی دولت میشه!
1️⃣گرفتن بیش از ۳۰هزار میلیارد مالیات معوقه کله گندهها (معادل ۲۵میلیون بشکه نفت)
2️⃣بازگردوندن ۳میلیارد و۴۰۰میلیون دلار از ارزهای ناشی از صادرات ( *یک پنجم بودجه دولت درسال۹۹*)