🍃وقت افطار مراقب صفرا باشید. 🔸کارشناسان طب سنتی معتقدند: پس از گرفتن یک روزه کامل، خلط صفرا در بدن افزایش پیدا می‌کند. پس باید غذای مصرفی دروعده افطار طوری انتخاب شود که موجب افزایش صفرا نشود. 🔹مواد غذایی انتخابی برای مزاج صفرایی باید غذاهایی خنک و با طبع سرد باشد. ❌ بعضی از مواد غذایی مانند زولبیا بامیه، پیتزا و غذای چرب در وعده افطار صفرای بدن را افزایش می‌دهد. 🔹 وقتی هم که صفرای بدن زیاد می‌شود 🔴 مشکلات بسیاری مثل ریزش مو، پیچیدن صدا در گوش، داغی کف پا، سیاه شدن پوست و گر گرفتگی به وجود می‌آید. ❇️ پس حواستان باشد که صفرا مزاج خشک وگرم است و می‌توان در وعده افطار از مواد غذایی خنک ➖ مثل شربت کاسنی، سکنجبین و خاکشیر و میوه‌های آبدار مانند هندوانه و مرکبات استفاده کرد.