💠آیا بنابر توصیه ی پزشکان طب کلاسیک؛ واقعا نمک🍚 برای انسان ضرر دارد؟💠
🔷🔸پیامبر (ص) میفرمایند: «عليك بالملح فانه شفاء من سبعين داء ادناها الجذام والبرص والجنون»[1] یعنی «بر شما باد خوردن نمک🍚، زیرا درمان هفتاد بیماری است که کمترین آن جذام و برص و جنون است.»
🔶🔹اینکه امروزه تأکید میشود نمک خورده نشود از طرفی درست است زیرا نمک تصفیهشده خاصیتی ندارد بلکه ضرر😔 هم دارد ولی در مورد نمکهای طبیعی مانند نمک دریا درست نیست زیرا این نمک مفید✅ است و برای فشارخون ضرر ندارد😃، بسیاری از افراد که به من مراجعه میکنند دچار بیماری😷 تیروئید هستند و معلوم است که این نمک تصفیهشده یددار نتوانسته مشکل کمبود ید را برطرف کند.
🔷🔸کسانی که میگویند نمک (نمک طبیعی و سالم) مصرف نکنید دقیقاً خلاف توصیه پیامبر (ص) را میگویند😡 و این امر یا ناشی از جهل است و یا اینکه این اشخاص منافعی💰 در بیمار بودن مردم دارند ازاینجهت که اگر مردم بیمار باشند 😔همیشه دارو💊 مصرف میکنند.
، مانند منع کردن حجامت برای سالیان طولانی در ایران.
🔶🔹فایده ی آغاز کردن غذا با نمک
یک دکتر از آلمان میگفت که ما به نتیجه رسیدیم که این توصیه پیامبر (ص) که میفرمایند غذا را با نمک🍚 آغاز کنید، چه فایدهای دارد😯، نمک به دلیل تندی مانند هشدار عمل میکند و با تحریک ترشحات مانند ...بزاق...، بدن را آماده پذیرش غذا میکند.
🔷🔸چند روایت در مورد نمک
🔹پیامبر (ص) میفرمایند: «ثلاث لقمات بالملح قبل الطعام تصرف عن ابن آدم اثنين وسبعين نوعا من البلاء منه الجنون والجذام والبرص.»[2]
🔸 «سه لقمه با نمک قبل از غذا هفتادودو نوع بلا را از بنیآدم برطرف میکند.»
🔹امام صادق (ع) میفرمایند: «عَلَيكُم بِالأَبيَضَينِ الخُبزِ وَالرُّقَّةِ، يَعنِي المِلحَ . . . وإنَّ فِي الرُّقَةِ أمانا مِنَ الجُذامِ، والبَرَصِ، وَالجُنونِ.»[3]
🔸 یعنی «بر شما باد این دو سفید، نان و نمک، زیرا در نمک ایمنی از جذام و پیسی و جنون است.»
🔶🔹مقدار استفاده از نمک
در مورد مقدار استفاده از نمک، در روایتهایی آمده سه لقمه البته اگر نمک طبیعی باشد و به عقیده بنده حتی خوردن نان🍞 و نمک🍚 هم جایز است مانند خوراک حضرت امیرالمؤمنین (ع)
🔶🔹بهترین نمک
بهترین نمک، نمک دریا ✅است و در درجه دوم سنگ نمک یا نمک معدنی ولی نمک تصفیهشده(ید دار شیمیایی) مضر🚫 است. نمک طبیعی🍚 ازنظر ظاهر دارای دانههای ریزودرشت و زبر است و کمی چسبندگی دارند و رنگ آنهم کدر دارد.
📝📚منابع:
[1]عيون أخبار الرضا (ع)، الشيخ الصدوق، ج۱،ص۴۶.
[2]طب النبي، ابو العباس جعفر بن محمد المستغفري، ص۲۲.
[3]دانشنامه احاديث پزشكي، محمد محمدی ری شهری، ج۱
__________________________
طب اسلامي به طور مستقل قادر به درمان تمامي بیماری های روحي و جسمي مي باشد.
با ما همراه شوید:
@tebbsabzevar