مرغ ناردونی یک غذای اصیل ایرانی است که با انار و آب انار پخته میشود اگر دوست دارید که این غذای خوشمزه و اصیل را امتحان کنید پس حتما تا انتها مطلب ما را دنبال کنید.
مرغ ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالتاً متعلق به استان گیلان است. این غذا با مرغ، آب انار، رب انار، زعفران و برگ بو تهیه میشود و طعمی ترش و شیرین دارد.
مواد لازم:
* 4 عدد ران یا سینه مرغ
* 1 پیمانه آب انار
* 1 پیمانه رب انار
* 1/2 پیمانه زعفران دم کرده
* 3 عدد برگ بو
* 1 عدد پیاز
* 2 حبه سیر
* نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. مرغ را به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
2. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در تابهای با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
3. سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.
4. مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
5. آب انار، رب انار، برگ بو، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.
6. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.
7. پس از یک ساعت، زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.
8. مرغ ناردونی را با برنج یا نان سرو کنید.
نکات:
برای تهیه مرغ ناردونی میتوانید از مرغ کامل نیز استفاده کنید. در این صورت، مرغ را به صورت درسته در تابه قرار دهید و درب تابه را بگذارید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
برای طعمدهی بیشتر به مرغ ناردونی، میتوانید از مقداری گردو آسیاب شده نیز استفاده کنید.
میتوانید مرغ ناردونی را با سبزیجات دیگری مانند هویج، سیبزمینی یا آلو نیز تهیه کنید