💫 بیسکوییت سویق 💫 🍽 مواد لازم : 🔶 سویق گندم و جو تقریبا ۲ لیوان 🔶 روغن شحم گاو ۴ ق غذا خوری 🔶 شکر قهوه ای ۳ ق غذاخوری 🔶 شیره انگور یا چهار شیره ۴ ق غذاخوری 🔶 تخم مرغ محلی ۱ عدد 🔶 هل ساییده ۱ ق چایخوری 🔶 گلاب ۱ ق غذاخوری 🥣 طرز تهیه : ابتدا روغن شحم و شکر قهوه ای را خوب ورز دهید تا خوب مخلوط شود و تخم مرغ را در ظرفی مقداری هم میزنیم تا یکدست شود و به مواد قبل اضافه میکنیم و بعد شیره انگور (چهار شیره) و گلاب و هل را اضافه کرد و خوب مخلوط میکنیم و سویق را آرام آرام اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری نرم و یکدست تهیه شود. خمیر آماده شده را ۱ ساعت داخل مشما و در محیط آشپزخانه قرار میدهیم تا به روغن افتاده و خمیر نرم و یکدست بدست آید. بعد از زمان استراحت خمیر را توسط کرونا پهن کرده و به شکل دلخواه قالب میزنیم. مدت زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه در درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت میباشد. 📝 نکته: تنها مواد خام بکار رفته در این بیسکوییت تخم مرغ است و به زمان پخت زیادی نیاز ندارد بنابر درجه فر مدت زمان پخت را تشخیص دهید. 📝 نکته: بلا فاصله بعد از زمان پخت بیسکوییت ها حتما از سینی فر جدا شود با خنک شدن به سینی میچسبد. 📝 بنا بر ذائقه از هر گونه سویق ( سنجد ، نخود ، کامل ، گندم و جو ) در پخت این بیسکوییت میتوانید استفاده کنید. 📝 مصرف شکر قهوه ای به همراه سویق موجب ضعف جنسی در آقایان میشود ، توصیه میشود کمتر میل کنند و یا با شیره و شکر قهوه ای بسیار کمی طبخ شود. 📝 نکته : مصرف سویق به همراه شکر قهوه ای برای کودکان مفید است و بهترین جایگزین برای خوراکی های مدرسه و زمان فراقت است و مشکلی ندارد. 📝 نکته: برای افراد دیابتی با دقت نظر مصرف شود. 💫 سلامتی سهم شماست 💫 http://eitaa.com/joinchat/3772973076C9c9e32423f