طبع ماهی چیست؟ در طب سنتی، ماهی‌هایی که در اقیانوس و آب‌های شور دریا زندگی می‌کنند؛ مزاج سرد و تری دارند. هرچه آب‌ها شورتر باشد، سردی طبع ماهی کم می‌شود و هرچه آب سردتر باشد، سردی مزاج هم بیشتر است. از آن سو ماهی‌هایی که در آب‌های شیرین زندگی می‌کنند، مانند ماهی قزل آلا، طبع معتدل دارند. بهترین طعم دهنده برای ماهی که طعم مطلوب و ترشی دارند و مزه خوبی به ماهی می‌دهد، نارنج است. نارنج مزاج گرمی دارد و در بین ترش مزه‌ها تنها ترشی است که این مزاج را دارد. بهترین زمان برای مصرف ماهی این غذای خوشمزه را بهتر است در وعده ناهار مصرف کنید. این غذا بر خلاف باور همگان بهتر است در فصول گرم سال مصرف شود. طبع ماهی به دلیل سرد بودن، در فصول سرد منجر به مشکلاتی در گوارش و هضم، ضعف و بی حالی می‌شود. این غذا، می‌تواند تشدیدکننده بیماری‌های سردی همچون روماتیسم مفصلی، آلزایمر، افسردگی و ... می‌شود. _ خوردن ماهی به همراه مواد غذایی دیگر که طبع سردی دارند مانند دوغ، ماست و ...موجب ضعف شدید، افزایش احتمال سکته، لک و پیس، سردی معده و ... میشود. 🍀💥طب برتـــــــ🍃ـــــــر💥🍀 @Bartar_teb