تغذیه مناسب برای مقابله با کرونا/ اجتناب از مصرف غذاهای نیم‌پز 🔹 کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مثل ویتامین C، A، D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به کروناویروس را افزایش می‌دهد. 🔹 از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود. 🔹 استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است. 🔹 از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم‌مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغز پخت نشده‌اند، خودداری شود. http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187