تغذیه مناسب برای مقابله با کرونا/ اجتناب از مصرف غذاهای نیمپز
🔹 کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامینهایی مثل ویتامین C، A، D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به کروناویروس را افزایش میدهد.
🔹 از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.
🔹 استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.
🔹 از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخممرغ عسلی و نیمرو، کبابهایی که مغز پخت نشدهاند، خودداری شود.
http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187