تأثیر عسل در کاهش کلسترول خون
دانشمندان در تحقیقی با شرکت ۵۵ بیمار به مقایسهی عسل و شکر پرداختند و متوجه شدند مصرف عسل باعث کاهشی ۵/۸ درصدی در میزان کلسترول LDL و افزایشی ۳/۳ درصدی در سطح کلسترول HDL شده بود.
علت این خاصیت عسل ممکن است در آنتی اکسیدانهای موجود در این مادهی غذایی نهفته باشد. آنتی اکسیدانها مولکولهایی هستند که تصور میشود فواید متعددی در خصوص حفظ سلامت قلب دارند که یکی از آنها کاهش سطح کلسترول LDL است.
علاوه بر این، تحقیقی بر روی موشها نشان داد مصرف عسل باعث شده بود قلب این موجودات از تنش اکسیداتیو در امان بماند. تنش اکسیداتیو فرآیندی طبیعی است که طی آن مولکولهای ناپایداری به نامی رادیکالهای آزاد به سلولهای بدن صدمه میزنند.
http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187
○طب برتر