✴️•⇦چرا باید از زعفران در طبخ غذاها استفاده کنیم👇🏻
🔺زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا است
▫️و باعث طعم و عطـــــر عالی آنمیشود.
▫️زعفـــران موجب کاهش چـــــــــــربی و
▫️کلسترول خون میـگردد. زعفــــــــــــران
▫️آرام بخش اشتــــها آور، ضــد اسپاسم،
▫️پیشگیری کننده از بیمــا ریــهای قلبــــی
▫️و سرطان،تقویت کننده حـــــــــــــافظه
▫️و کاهــــش دهنده فشار خــــــون است.
▫️از گیاه زعفران در درمـا ن بیماری آسم،
▫️بیماریهای پوستی، بیمـا ریهای چشـــــم
▫️عفــونت اداری، یرقــان ، پیش انداحتن
▫️قاعدگی،رفع نفخ شکم ، درمــــان معده
▫️درد و درمان کم خونی استفاده میشود.
▫️زعفـــــــران به هضــــم غذا کمک میکند
▫️و تقـــویت کننده معده میباشــــد و به
▫️عنوان مســکن به ویژه در دردهای لثـــه
▫️کاربرد دارد. البته مصر ف بی رویــه آن
▫️مضـــراتی نیز به دنبال دارد تا حدی که
▫️مصرف10گرم ازآن در 1 وعـده غـذایی
🔻میتواند منجر به مرگ انــسان شود...!
🍎🍏🍎🍏🍎
http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187
✔️ طب برتر 🍏🍎