✴️•⇦چرا باید از زعفران در طبخ غذاها استفاده کنیم👇🏻 🔺زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا است ▫️و باعث طعم و عطـــــر عالی آن‌میشود. ▫️زعفـــران موجب کاهش چـــــــــــربی و ▫️کلسترول خون میـگردد. زعفــــــــــــران ▫️آرام بخش اشتــــها آور، ضــد اسپاسم، ▫️پیشگیری کننده از بیمــا ریــهای قلبــــی ▫️و سرطان،تقویت کننده حـــــــــــــافظه ▫️و کاهــــش دهنده فشار خــــــون است. ▫️از گیاه زعفران در درمـا ن بیماری آسم، ▫️بیماریهای پوستی، بیمـا ریهای چشـــــم ▫️عفــونت اداری، یرقــان ، پیش انداحتن ▫️قاعدگی،رفع نفخ شکم ، درمــــان معده ▫️درد و درمان کم خونی استفاده میشود. ▫️زعفـــــــران به هضــــم غذا کمک میکند ▫️و تقـــویت کننده معده می‌باشــــد و به ▫️عنوان مســکن به‌ ویژه در دردهای لثـــه ▫️کاربرد دارد. البته مصر ف بی رویــه آن ▫️مضـــراتی نیز به دنبال دارد تا حدی که ▫️مصرف10گرم ازآن در 1 وعـده غـذایی 🔻می‌تواند منجر به مرگ انــسان شود...! 🍎🍏🍎🍏🍎 http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187 ✔️ طب برتر 🍏🍎