اخیرا شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامهای علیه ایران صادر و کشورمان را به عدم همکاری با این سازمان متهم کرده بود.
پس از این اقدام رافائل گروسی مدیرکل آژانس بصورت واتساپی با یکی از مسئولین مرتبط با سازمان انرژی اتمی ایران تماس گرفته و درباره این بیانیه با ادبیات تمثیلی به وی گفته است که این قطعنامه عین سوپ می ماند و جایگزین غذا نیست و به تعبیر الزام آور نیست. بنابراین شما زیاد به آن توجه نکنید و واکنش سختی نشان ندهید.
در عین حال در داخل کشور به اظهارات وی با موضع بی اعتمادی برخورد و تصمیماتی جهت مواجهه با این اقدام ضدایرانی آژانس اتخاذ شد که از جمله میتوان به راه اندازی دو آبشار جدید و غنی سازی با سطح بالاتر در فردو و ... اشاره کرد که جزئیات آن در رسانهها منتشر شده است.
این اقدامات جدید ایران در پاسخ به رفتار خصمانه آژانس، در مواردی حتی بیش از الزامات قانون اقدام راهبردی مجلس بوده و سطح مواجهات را بالاتر برده است و حتی امکان غنی سازی تا ۹۰ درصد را برای ایران فراهم کرده است که در صورت اشتباه طرف مقابل دستیابی به آن بسرعت امکان پذیر است.
در عین حال از مجموع پیامها و درخواستهای طرفهای غربی این برداشت وجود دارد که آنها سه موضوع را به عنوان خط قرمز فعالیت هستهای ایران در نظر دارند و بارها از ایران نسبت به رعایت این خطوط قرمز که شائبه حرکت به سمت ساخت سلاح هستهای دارد، درخواست همکاری کردند و جمهوری اسلامی ایران نیز تاکنون نیازی ندیده است که علی رغم توانایی فنی و دانشی به سمت این موارد حرکت کند.
مطابق این اخبار سه خط قرمز اصلی غرب در زمینه پرونده فعالیتهای هستهای ایران به شرح زیر است:
۱- غنی سازی بالای ۹۰ درصد
۲- خروج از NPT
۳ - تولید اورانیوم فلزی به حد زیاد و بازفرآوری آن
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حرم_است
🇮🇷کانال بصائر رضوی
@basaerrazavi
سروش
splus.ir/harimeshgh25