﷽✍️روايت جذاب
🔺مرحوم آيت الله حائري شيرازي
از انتخاب مقام معظم رهبري به عنوان رهبری ، در مجلس خبرگان (۳)
🔹رهبري نعمت الهي است،
مثل باران که آن هم نعمت الهي است. باران روي زمين شيرين مي بارد، از آن عبور مي کند و نهر آب شيرين و رودخانه آب شيرين مي سازد.
🔸روي زمين شور که گنبد نمگي دارد،
مي بارد و همين آب مي شود رودخانه آب شور. ثروت نعمت الهي است، قدرت نعمت الهي است، علم نعمت الهي است، قدرت نعمت الهي است، همه اينها نعمت هستند،
🔺 اما اين نعمت ها اگر به انساني برسد
که گنبدهاي نمکي وجودش را تصفيه نکرده، وقتي آب از روي اين گنبدهاي نمکي عبور کند، آنچه به دست مي آيد، ولو ولايت باشد، مي شود آب شور، و کشنده است! نه تنها با آن رفع عطش نمي شود کرد، زراعت هم نمي شود کرد.
🔹پس:
«ان الرياسته لا يصلح الا لاهلها»،
اهلش کساني هستند که مشکل گنبد نمکي و رياست طلبي را حل کرده اند.
🔺ايشان که مي گفت
من بعد از رياست جمهوري اگر امام بگويد بشو مسئول عقيدتي سياسي روستائي در سيستان و بلوچستان، ترديد نمي کنم، معلوم مي شود که گنبد نمکي ندارد، رياست طلب نيست. چون قلباً نمي خواهد رياست را به او مي دهند.
🔸خداي تعالي به کساني که
وقتي به آنها نعمت هايش را مي دهد، مي گويند برايمان کم است و شرط و شروط مي گذارند، هماني را هم که داده از آنها مي گيرد! اينکه مي گوئيد بعضي ها مطرح بودند، چطور شد که نشد؟ علت دارد
🔹شما ببينيد چه جور شد که
بعد از جالوت حکومت به دست داوود رسيد . همه مردمي که آمده بودند، به آب امتحان شدند، همه خوردند و ۳۱۳ نفر در اين امتحان پيروز شدند که آنها مخلصين بني اسرائيل بودند و جلوي شکمشان را گرفتند.
🔸اما همين ۳۱۳ نفر در اين امتحان پيروز شدند
که آنها مخلصين بني اسرائيل بودند و جلوي شکمشان را گرفتند. اما همينا ۳۱۳ نفر، وقتي جالوت آمد و گفت: «مگر نه اينکه هرکس مرا بکشد به بهشت مي رود و به دست من هم کشته شود به بهشت مي رود؟ يا بيائيد مرا بکشيد يا کشته شويد و به بهشت برويد .»اصول اعتقادات اينها را به چالش کشيد.»
🔹جالوت ديد هيچ کس نيامد.
داوود هنوز عازم جبهه نشده بود. براي برادرانش آذوقه آورده بود، وقتي صداي جالوت را شنيد، گفت: «من به جنگ او آمده ام.» آمدند به جالوت گفتند. گفت: «هر چه مي خواهد به او بدهيد .» برايش زره و اسب و نيزه و کلاهخود و شمشير آوردند.
🔸داوود وقتي مي خواست حرکت کند،
چون به اين چيزها عادت نداشت. گفت: «اينها را نمي خواهم و همه را رها کرد. من با همين کيسه سنگي و سنگ چرخانم به جنگ او مي روم.»
🔺 براي جالوت امتحان سختي بود.
يک بچه نورسي به جنگش آمده، اگر او را بکشد، براي او ننگ است، اگر هم اين بچه، او را بکشد که صد مرتبه بيشتر ننگ است.
🔹گفت:
«نمي خواهم تو به دست من کشته شوي.
به مادرت رحم کنم.» داوود گفت: «اما من خيلي دوست دارم تو به دست من کشته شوي.» حمله کرد و سنگ چرخانش را به سمت پيشاني او هدف گرفت و جالوت با همين سنگ کشته شد
🔸اين کشته شدن به اندازه اي زيباست
که خدا وقتي مي خواهد اين قضيه را مطرح کند، هم قاتل و هم مقتول را ذکر مي کند، در حالي که رسم قرآن اين است که از کنار بسياري از مسائل عبور مي کند.
🔺 مي گويد:
«فهزموهم باذن الله و قتل داود»رابطه اي را بين قتل جالوت و«فهزموهم»بيان مي کند. «فلن تجد لسنه الله تبديلا و لن تجد الله تحويلا »جالوتش را برد، ملک از آن او شد.
🔹به همين دليل مي گوئيم
علي(ع)چندين جالوتش را از بين برده . مي گوئيد اينکه شد يک بام و دو هوا. خدا به داوود(س)ملک داد، چرا به علي(ع)نداد.
🔺خدا داد، اينها ندادند.
اگر هم از خدا بپرسند، مي گويد من دادم. قانون من عوض نمي شود،شما نگذاشتيد .«و علمه من ما يشاء:حکمت به او داديم.»
🔸در اين دو تا نسبت به علي(ع)
کسي ترديد نمي کند که حکمت را و علمه من ما يشاء را به او دادند، مي ماند«عطاء الله الملک»مي گويد بايد به او مي داديد، حقش بود.
ادامه دارد ....
🖊منبع: پاسدار اسلام شماره ۳۴۲
➕پی نوشت :
🔺بسیار می پرسند که چرا در ایران
وقتی کسی رئیس جمهور شد (مانند بنی صدر ، هاشمی رفسنجانی ، خاتمی ، احمدی نژاد و حسن روحانی ) بعد خراب می شود .
🔺 ( فقط امام خامنه ای بود
که توانست خودش را حفظ کند و شهید رجایی هم که شهید شد . ) راز آن را در تمثیل مرحوم آیه الله حائری شیرازی که در بالا اشاره شد ، دنبال کنید و پیدا کنید که چرا ......