🔹 دیپلماسی ترس، ساختن کلاهی از هر نمدی!!!
جناب دکتر ظریف فرمودهاند:
« اگر بین ایران و اسرائیل جنگی بشود آنکه آسیب میبیند مردم ایرانند»
در توضیح این سخن باید گفت :
♦️دوران انقلاب اسلامی گروهی از روشنفکران، شاه را قدرت مطلق میدانستند و حتی مرحوم بازرگان در سفری به پاریس از امام خمینی خواست تا شاه بماند و بخشی از قدرت را واگذار نماید. و در زمان دفاع مقدس مرحوم هاشمی در توجیه افکار عمومی برای پذیرش قطعنامه ۵۹۸ گفت: بمباران شیمیایی شهرها توسط صدام و ساقط کردن هواپیمای مسافربری در خلیج فارس، پیامی بود که ما دریافت کردیم، و در واقع به مردم ترس و وحشت را القاء کردند. و جهت تصویب برجام و تسلیم مردم در برابر آن به یاد داریم که آب خوردن ملت را به آن گره زدند.
🔷دیپلماسی وحشت یا ترس در این جناح بعنوان ابزاری کارآمد استفاده شده است و متاسفانه توانسته اند نتایج مطلوبی برای خود بدست آوردند.
سخنان جناب ظریف گرچه در ظاهر از سر دلسوزی برای مردم است، اما چیزی جز ترس درون جناحی خود نیست. جناحی که ظریف نمایندگی آنرا بدوش میکشد بعد از افتضاحات دولت روحانی در برجام و موارد دیگر، در ترس انزوای سیاسی در انتخابات آینده بسر میبردند و اکنون از ظرفیت موجود با ایجاد ترس و وحشت از بمباران و حمله آمریکا به دنبال احیای سیاسی خود بازیافت بدنه و پایگاه اجتماعی از دست رفته در انتخابات پیش رو هستند.
♦️دیپلماسی ترس همواره ضد اقتدار عمل میکند. یعنی هرچه سطح اقتدار کشور بیشتر شود جناح مقابل ،سطح بالاتری از ترس را در جامعه مطرح میکند تا تاثیر اقتدار را کاهش داده و بتوانند سهمی از قدرت را همواره داشته باشند. دیپلماسی ترسی در واقع بستر سازی جهت پذیرش یک گفتمان است که در لایه ی زیرین آن است.
🔷دیپلماسی ترس ابزاری سیاسی در جهان غرب است که دانش آموختگان غرب در کشورهایی همچون ایران بشدت از آن استفاده میکنند. تا قدرت را بدست آورند. نکته قابل توجه این است که در غرب از این روش برای افزایش اقتدار داخلی استفاده میشود. مانند ایران هراسی و اسلام هراسی، تا بدینوسیله جنگ و حمله را توجیه کنند. اما در ایران و کشورهای منطقه این روش جهت تسلیم شدن بکار میرود و جهتی کاملا عکس و همسو با منافع دشمنان است.
♦️آنچه باید ازش ترسید، حضور افرادی مانند جناب ظریف است که از این همه ظلم و کشتار کودکان در غزه، قبایی برای خود و جناحش میدوزد تا همچنان بر قدرت بمانند. و یادمان نمیرود که، آنچه باعث جرات دادن به ترامپ در به شهادت رساندن سردار دلها بود حضور چنین تفکراتی در قدرت سیاسی کشور بود.
🟢«وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون. ( آل عمران ۱۷۰)
♦️رهبری فرمودند:
خوف و حزن دو آفت بزرگ است برای یک ملّت، برای یک جماعت، برای یک انسان. ترس و اندوه دو آفت بزرگ است؛ این دو آفت با بشارت قرآنی برداشته میشوند.
.....
♦️یک شرط مهم برای ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است. خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛ ( احزاب ۳۷ ) از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند.