هدایت شده از خبرگزاری فارس
این مواد غذایی از ابتلا به «سرطان» پیشگیری می‌کنند «یارقلی» متخصص طب ایرانی: 🔹بهترین روش پیشگیری از سرطان پاکسازی بدن و ورزش کردن است. 🔹دارچین، زنجبیل و گزنه مواد غذایی هستند که اثرات ضدسرطانی دارند اما نباید مصرف آنها بیش از حد باشد. 🔹به طور مثال افرادی که داروی بیماری قلبی (وارفارین) مصرف می‌کنند باید مراقب باشند که زردچوبه خیلی مصرف نکنند به دلیل اینکه زردچوبه باعث رقیق شدن خون می‌شود. 🔹آلوئه‌ورا نیز اثرات ضدسرطانی دارد. اما اگر مواد غذایی ما طبیعی باشد و افزودنی نداشته باشد باعث خواهد شد تا بدن بدانباشت‌ها را کمتر جذب کند. 🔹مصرف زنجبیل برای افرادی که زخم معده دارند باید با احتیاط صورت گیرد و این افراد باید از مواد غذایی لعاب‌دار مانند دمنوش بارهنگ استفاده کنند. 🔹آواکادو برای پیشگیری از سرطان مناسب است اما این ماده غذایی غلظت خون می‌آورد و مصرف آن به افرادی که همواره ورزش می‌کنند توصیه می‌شود. fna.ir/ey8pvt @Farsna