این مواد غذایی از ابتلا به «سرطان» پیشگیری میکنند
«یارقلی» متخصص طب ایرانی:
🔹بهترین روش پیشگیری از سرطان پاکسازی بدن و ورزش کردن است.
🔹دارچین، زنجبیل و گزنه مواد غذایی هستند که اثرات ضدسرطانی دارند اما نباید مصرف آنها بیش از حد باشد.
🔹به طور مثال افرادی که داروی بیماری قلبی (وارفارین) مصرف میکنند باید مراقب باشند که زردچوبه خیلی مصرف نکنند به دلیل اینکه زردچوبه باعث رقیق شدن خون میشود.
🔹آلوئهورا نیز اثرات ضدسرطانی دارد. اما اگر مواد غذایی ما طبیعی باشد و افزودنی نداشته باشد باعث خواهد شد تا بدن بدانباشتها را کمتر جذب کند.
🔹مصرف زنجبیل برای افرادی که زخم معده دارند باید با احتیاط صورت گیرد و این افراد باید از مواد غذایی لعابدار مانند دمنوش بارهنگ استفاده کنند.
🔹آواکادو برای پیشگیری از سرطان مناسب است اما این ماده غذایی غلظت خون میآورد و مصرف آن به افرادی که همواره ورزش میکنند توصیه میشود.
fna.ir/ey8pvt
@Farsna