✅ دو کلمه حرف حساب
دوستان عزیز!
اگر نوشتن و خوندن متنهای ادبی و احساسیتون درباره
#حجاب و
#گشت_ارشاد تمام شد، بیایید یکی دو کلمه منطقی اختلاط کنیم.
🔺شما فکر میکنید متولیان امر نمیدانند که قانون حجاب و گشت ارشاد و اینها برای نظام هزینه ایجاد میکند؟ نمیدانند که برای نظام از خود مردم دشمن ایجاد میکند؟
چرا آنها هم عقل دارند و میفهمند. اما هزینه/فایده میکنند.
✅ آنها معتقدند که اگر از همین یک تکه پارچه یعنی روسری کوتاه بیایند، دیگر باید بیخیال قانون گذاری بر روی پوشش بشوند.
آنها میگویند، اصلا ما بیخیال حجاب شدیم، اگر زنانی نیمه عریان در اماکن عمومی حاضر شدند چه؟ آنها را بگیریم و داخل ون کنیم؟ اگر مادر یکی از آنها جلوی ون را گرفت و ضجه زد که دخترم مریض است، چه کنیم؟ آن موقع برای او هم روضه میخوانید؟
👈آزادی پوشش فقط با برهنگی کامل ممکن است و حدی برای توقف آن نیست.
متولیان امر هم میگویند درست است که دشمن تراشی میکنیم، اما پوشش را در همین سطوح حفظ میکنیم و البته سطح توقع را در همین اندازه حفظ میکنیم.
ما اگر آزادی پوشش داشته باشیم حتی شرایطمان با دیگر کشورها فرق میکند؛ برای کشور ما از خارج از مرزها برای ترویج ولنگاری به خصوص برای نوجوانان (و به اصطلاح تینیجرها)، تبلیغات و هزینه گزاف میشود. از پروژههای ساسی و ایکس بند و... بگیر تا آنها که با انگیزههای سیاسی به دنبال تقابل مردم با حکومت هستند.
آنها به این شکل میتوانند سطح دعوا را هر ساله در حد همین روسری نگه دارند.
🔸️اول برای این منطق جوابی پیدا کنید وگرنه اجرای قانون که من بمیرم تو بمیری ندارد. ناله یک مادر مگر میتواند جلوی قصاص فرزندش را بگیرد؟ حجاب هم از لحاظ قانون بودن، مانند قانون قصاص است و در نهایت نیاز به قوه قهریه دارد.
مقایسه قانون حجاب با ماهواره هم اشتباه است. ماهواره داشتن یک امر شخصی و خصوصی بود اما پوشش یک موضوع اجتماعی است.
🔺جالب است بدانید طبق نظرسنجیهای معتبر بیشتر بانوان کشور موافق قانون حجاب هستند و دلیلش هم میتواند حفظ همسران و پسرانشان باشد.
البته در همان نظرسنجیها اکثریت مخالف نوع اجرای قانون حجاب و گشت ارشاد هستند.
یعنی هم خدا را میخواهیم هم خرما را.
توجه داشته باشید که هر چقدر هم به مجری قانون بگوییم مراعات کند و از افراد فرهنگی برای این کار استفاده کند، اما در نهایت قانون باید با قانونشکن قوه قهریه را به کار بگیرد.
🆔
@basiratafzayi