🥮 😋 ▫️موز 1عدد ▫️شکر 1 لیوان ▫️شیر نصف لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️آرد 2 لیوان ▫️گردو (خرد شده ) نصف لیوان ▫️بیکینگ پودر 1.ق.غ سر صاف ▫️وانیل کمی ▫️دارچین یک قاشق چایخوری 🔸تخم مرغ ها ، وانیل و شکر رو با هم زن می زنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه موز رنده یا پوره شده رو بهش اضافه میکنیم باز با همزن می زنیم.روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم کمی می زنیم .آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم ومخلوط آرد رو در سه مرحله به مایه اضافه میکنیم در آخر گردو خرد شده رو ریخته با لیسک مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم . در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میزاریم بپزه.برای پخت این کیک حتما از قالب بانت (میان تهی)استفاده کنید تو قالب ساده خمیری میشود @mamanogolpooneha☘ 🌸☘ ☘🌸