1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، سینی فر به ابعاد 23×33 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.🥚   2. زرده ها را به همراه شکر با همزن برقی با سرعت متوسط رو به بالا بزنید تا کاملا روشن و غلیظ شوند، وانیل را نیز بیفزایید، در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید در حدی که سفیده فرم بگیرد و اگر ظرف را برگرداندید نریزد.🥣   3. سفیده های فرم گرفته را در سه مرحله به ترکیب زرده اضافه کنید و به آرامی و دورانی با لیسک هم بزنید. سپس ترکیب آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائوی دو بار الک شده را برای بار سوم بر روی مواد کم کم الک کنید و با لیسک هم بزنید، مایه آماده شده را در قالب از قبل آماده شده بریزید و در فر به مدت تقریبی 12 الی 15 دقیقه بپزید.🔥   4. پس از پخت، قالب را از فر خارج نمایید. اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس از قالب خارج نموده کاغذ روغنی ها را جدا کنید.❄️   5. حلوای سنتی را بر روی کیک بریزید و با پالت کاملا صاف نمایید. بعد به ابعاد 4×4 برش بزنید، کمی از حلوا را در قیف با ماسوره دلخواه بریزید و ماسوره بزنید. 🍮 نکته: 1. سه بار الک نمودن آرد علاوه بر این که به جدا شدن ناخالصی ها کمک می کند، باعث هوادهی آرد نیز می شود. 2. این اسلایس از جمله اسلایس کیک ها می باشد و از آنجایی که در ترکیباتش روغن یا کره ندارد، وجود حلوا در این اسلایس بسیار بجاست. 3. در صورت تمایل می توانید دو لایه حلوا روی اسلایس قرار دهید. یک لایه حلوای روشن تر و یک لایه حلوای تیره تر.   4. برای داشتن حلوای روشن تر آرد را کمتر تفت دهید و از زعفران استفاده نمایید و برای داشتن حلوای تیره تر یا آرد را کمی بیشتر تفت دهید (البته مراقب باشید آرد را نسوزانید) یا از کمی پودر کاکائو استفاده نمایید. 💕 @mamanogolpooneha