اگردک مواد اولیه: شکر: 4/3 پیمانه. تخم‌مرغ: 2 عدد. زعفران غلیظ: 2 تا 3 قاشق غذاخوری. مایه خمیر: 1 قاشق سوپ‌خوری. آب ولرم: 2/1 پیمانه. آرد: 5 پیمانه. نمک: 2/1 قاشق چای‌خوری. شير ولرم: به مقدار لازم بکینگ پودر: 2قاشق چای خوری طرزتهیه : برای شروع ابتدا مایه خمیر را با نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا عمل بیاید. در در مرحله بعد، در کاسه نسبتاٌ بزرگی تخم‌مرغ، شکر و زعفران را با یکدیگر مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. سپس، در ظرفی دیگر همه مواد خشک شیرینی را ریخته و وسطش را گود می‌کنیم. بعد، مواد مخلوط شده را به آرد افزوده و شیر را هم نیز کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم. معمولا شیر 1/2پیمانه استفاده میشود. مواد را با قاشق هم زده و سپس خمیر را با دست بر روی سطحی آردپاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز می‌دهیم.خمیر چسبناکی بدست می‌آید. سپس، آن را در ظرفی دربسته به مدت 1 ساعت استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود. بعد از این زمان، روی میز را کمی آرد پاشیده و خمیر آماده شده را به قطر نیم‌سانت باز کرده و قالب می‌زنیم. بعد از قالب زدن تمام خمیر، آن‌ها را در شیرجوش یا تابه دیواره بلندی با روغن فراوان سرخ می‌کنیم. جهت مغز پخت شدن، شیرینی‌ها را مرتب زیر و رو کنید. نکات: . در صورت تمایل می‌توانید پودر هل و یا دارچین نیز به این شیرینی اضافه کنید. . اگر احساس کردید خمیرتان خشک است کمی شیر و در صورت چسبنده بودن آرد اضافه کنید @mamanogolpooneha