چند نکته درباره کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم؛ چرا نه به FATF!؟
👈 بخش دوم
- حرفهای طرفداران هم در زمینه حق تحفظ از روی بی سوادی است. البته حتی اگر تحفظی هم وجود می داشت در عمل به دلیل دست برتر رسانه ای و بین المللی طرف غربی، نگاه آنها محور می شود.
- عقل و تجربه نشان داده که طرف غربی به دنبال بهانه گیری است و بهانه جویی دائم آنها تمامی ندارد. بنابراین با پذیرش این کنوانسیون مشکلی حل نخواهد شد و تنها تعهدات و محدودیتهای جدیدی بر کشور تحمیل می شود. طرفداران فتف متأسفانه فهم درستی از این داستان ندارند.
- مرعوب بودن تیم حاکم بر سیاست خارجی کشور: ظریف و تیمش در عین ضعفهای فنی شدید در حوزه مسائل بین المللی، یک ضعف بزرگ دیگر هم دارند؛ اینها افرادی ترسو و مرعوب هستند و در حد و اندازه های دفاع از منافع ملت بزرگ ایران نیستند. بنابراین توان ایستادگی در برابر زیاده خواهی های طرف غربی را در هیچ مذاکره ای ندارند.
- عامل نبودن طرف غربی به تعهدات: جدای از مباحث حقوقی، تجربه نشان داده غربی ها حتی به همین کنوانسیونها و تعهدات نامتوازنی هم که می دهند، پایبند نیستند.
- اصولا پذیرش فتف از طرف ایران معنایی جز پذیرش اتهامات طرف غربی در خصوص حمایت از تروریسم ندارد.
- خودتحریمی: فتف کشورها را ملزم می کند تا افراد و گروه های مورد نظرش را تحریم مالی کنند. لیست SDN یکی از لیستهای تحریم است که 170 فرد و سازمان ایرانی را شامل می شود. به عبارت ساده ایران بعد از پذیرش فتف باید این افراد و سازمانها را تحریم کند! و در مراتب بالاتر دستگیر کرده و تحویل غرب بدهد!
- نکته مهم دیگر اینکه چرا فتف ایران را کشوری با ریسک بالای حمایت از تروریسم معرفی می کند اما عربستان، امارات و ترکیه که حمایتشان از تروریسم اثبات شده است، در لیست سیاه قرار ندارند! آیا این یک دلیل برای عدم پذیرش آن کافی نیست!؟
#واجب_الانتشار
#دکتر_صدیقی
@Drseddighi