🔴 مقاله تند پمپئو، وزیر خارجه آمریکا علیه ایران:
🔻تهران را وادار به انتخاب میکنیم
🔰«مايك پمپئو» وزير خارجه آمريكا در اين مقاله كه با عنوان «مقابله با ايران» (Confronting Iran) در فارين افرز به چاپ رسيده مي نويسد: پايان جنگ سرد موجب شد تا تفكر جديدي در ميان سياست گذاران و تحليلگران در مورد اينكه بزرگترين چالش امنيت ملي آمريكا چيست شكل بگيرد. ظهور القاعده، جرايم سايبري و ديگر موارد خطرناك تهديد بازيگراني كه يك كشور خاص نبودند را تائيد كرد. اما به همان اندازه تجديد حيات رژيم هاي غير قانوني نيز خطرناك بود. كشورهاي سركشي كه هنجارهاي بين المللي را به چالش مي كشيدند، به حقوق بشر و آزادي هاي ابتدايي احترام نمي گذاشتند و عليه امنيت مردم آمريكا، متحدان و شركاي آمريكا و مابقي جهان اقدام مي كردند.
پمپئو در ادامه بدون اشاره به كشورهايي همچون عربستان مي نويسد: مهمترين كشورها در ميان اين رژيم هاي غيرقانوني كره شمالي و ايران بودند. تجاوزات آنها به صلح جهاني بسيار زياد بوده اما بدترين مورد اين اقدامات صرف چندين دهه در خصوص برنامه هاي تسليحات هسته اي در مغايرت با ممنوعيت هاي بين المللي بود. با وجود بهترين اقدامات آمريكا در ديپلماسي، كره شمالي سياست گذاران آمريكايي را با توافقات كنترل سلاحي كه متعلق به دوران جرج بوش بود فريب مي داد. برنامه تسليحات هسته اي و موشك هاي بالستيك كره شمالي ادامه پيدا كرد تا اينكه دونالد ترامپ در انتخابات پيروز شد و باراك اوباما به وي گفت كه اين (كره شمالي) بزرگترين چالش امنيت ملي وي خواهد بود.
پمپئو در ادامه اين مقاله به ايران و برجام اشاره كرده و مي نويسد: برجام نتوانست جلوي بلند پروازي هاي هسته اي ايران را بگيرد. در عوض اين توافق پول زيادي نصيب ايران شد كه تهران اين پول ها را صرف اقدامات منطقه اي خود كرد.
وزير خارجه آمريكا در ادامه به شعارهاي انتخاباتي ترامپ در خصوص رهبري جسورانه و همچنين اولويت هاي امنيت ملي آمريكا پرداخته و مي نويسد كه به ايران و كره شمالي هشدار داده شده كه آمريكا رفتارهاي آنها را تحمل نمي كند.
پمپئو در ادامه بدون اشاره به سياست تغيير نظام كه از سوي دولت آمريكا بويژه بعد از روي كار آمدن «جان بولتون» به عنوان مشاور امنيت ملي، در خصوص ايران به كار گرفته شده مي نويسد: ترامپ به دنبال جنگ و درگيري بلند مدت در غرب آسيا و هيچ منطقه ديگري نيست.
پمپئو در ادامه مي نويسد كه تمايل به گفتگو با دشمنان سخت يكي ديگر از جنبه هاي ديپلماسي ترامپ است و وي گفتگو را به جنگ ترجيح مي دهد.
وزير خارجه آمريكا به مذاكرات آمريكا با كره شمالي نيز اشاره كرده و مي گويد توافقي كه در نتيجه اين مذاكرات بدست مي آيد از برجام قوي تر بوده و سيستم هاي نظارتي بيشتر و دقيق تري را به كار مي گيرد.
وي دليل خروج ترامپ از برجام را اينگونه تشريح مي كند كه اين توافق هسته اي به نفع آمريكا، متحدان و شركاي اين كشور نبوده است.
پمپئو در بخش پاياني اين مقاله به اقدامات ضد ايراني آمريكا اشاره كرده و مي نويسد: بهجاي توافق هستهاي يك كارزار چندوجهي براي اعمال فشار بر ايران راهاندازي شده و در دولت ترامپ، آمريكا ۱۷ دور تحريمهاي مرتبط با ايران عليه ۱۴۷ فرد و شركت مرتبط با ايران معرفي كرده است. هدف اين تحريم ها اين است كه ايران وادار به انتخاب شود: اينكه سياستهايي را كه به ايجاد اين تحريمها منجر شدند متوقف كند يا آنها را ادامه دهد.
🌷🕊
☫
@bazgashtaznimehrah
☫
eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا