🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🆘 باز هم ارائه
#اطلاعات جدید:
🚨 در رابطه با تابعیت دوم
#روحانی توسط
#مجید_مکی!
🔻
#گذرنامه_اسرائیلی_روحانی.
✍در یادداشت زیر استدلال کردم که چرا حتماً حسن روحانی پیش از سال 1360 تابعیت کشوری غیر از ایران را با نام حسن فریدون پذیرفته است.
همچنین فرضیه اسرائیلی بودن تابعیت دوم او را با استناد به عدم اقامت طولانیمدت روحانی در کشورهای خارجی پیش از سال 1360 و رابطه ویژه (برخی اعضای) ساواک و موساد در سالهای پایانی رژیم پهلوی مطرح کردم. البته با استناد به این موارد نمیشد تابعیت اسرائیلی روحانی را فراتر از حد یک فرضیه مهم مطرح کرد.
🚩 اما حالا ابوترابی، نماینده مجلسی که سخنانش بهانه یادداشت اولیه درباره تابعیت دوگانه روحانی بود، سخنان جدیدی در مورد زمان و مکانیسم پذیرش تابعیت اسکاتلند توسط روحانی گفته است که مالکیت گذرنامهای اسرائیلی توسط روحانی را به موضوعی حتمی بدل میکند. سخنان اخیر ابوترابی اولاً نشان میدهد تفاوت تابعیت با اجازه اقامت (دائم) را میداند و از موضوعی حرف میزند که راجع به آن مطلع است.
🏴 ابوترابی گفته «دوره طولانی تحصیل» روحانی «باعث شده تابعیت کشور اسکاتلند را دریافت کند». تابعیت اسکاتلند یکی از اقسام تابعیت بریتانیایی است. یعنی روحانی پس از اخذ مدرک دکتری در اسکاتلند تابعیت بریتانیا را پذیرفته و پیش از آن تابعیت بریتانیا را نداشته. در واقع تابعیت بریتانیایی تابعیت سوم روحانی است و بریتانیا را باید از لیست کشورهایی که میتوان به عنوان یک گزینه برای تابعیت دوم روحانی، که پیش از سال 1360 پذیرفته، حذف کرد.
🚩 روحانی سال 1369، که تحصیلات خود در مقطع کارشناسیارشد را آغاز میکند، گذرنامهای غیرایرانی و غیربریتانیایی داشته که برای تحصیل و اقامت در بریتانیا کافی بوده و از آن نیز استفاده میکرده. او چه نیازی به تابعیت کشور سوم داشته وقتی گذرنامه دوم، که دولت صادرکنندهاش پاسخ معمای ما است، وی را بینیاز میکرده حتی از امکانات خاصی که در اختیار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران هست برای اخذ اقامت دائم هر کشور غربی؟
🚩 پاسخ را باید در ارتباط با ملاقات مخفیانه و غیررسمی روحانی با اَمیرام نیر جست که متن آن در ماه مه 1994 به بیرون درز کرد. این ملاقات غیررسمی در پاریس صورت گرفته در حالیکه روحانی در همان زمان از نظر رسمی یک سفر دیپلماتیک فقط به اتریش داشته. به عبارت دیگر، روحانی در حاشیه سفر رسمی به اتریش، به فرانسه میرود. این سفرها در سال 1986 بوده یعنی زمانی که هنوز معاهده شنگن اجازه سفر بین کشورهای عضو این معاهده بدون کنترل مرزی را نمیداده و روحانی، برای سفر به فرانسه با گذرنامه ایرانی، نیازمند ویزای مجزایی بوده که چنین ویزایی با توجه به غیررسمی بودن سفر فرانسه صادر نشده است.
🏴 با درز خبر ملاقات پاریس به بیرون طبیعتاً این سوال پیش میآمده که روحانی با چه گذرنامهای از اتریش به فرانسه سفر کرده. این همان گذرنامه دوم است که ما به دنبال دولت صادرکننده آن هستیم. پذیرش تابعیت بریتانیا در واقع قدمی است برای فراهم نمودن پاسخی جعلی به این پرسش که گذرنامه کدام دولت امکان سفر به فرانسه را در اوت 1986 بوجود آورده. بنابراین مالکیت گذرنامه دوم میبایست از پذیرش تابعیت بریتانیا رسوایی بزرگتری باشد. چه چیزی برای یک مقام رسمی جمهوریاسلامی ایران رسوایی بزرگتری است از داشتن تابعیت بریتانیا به جز مالکیت یک گذرنامه اسرائیلی؟!
🌷🕊
☫
@bazgashtaznimehrah