بازلاما ترکیهای
مواد لازم برای نان🔻
آرد الک شده : ۳ و سه چهارم پیمانه
آب گرم : ۱ پیمانه
شیر : نصف پیمانه
نمک : یک و نیم ق چ خ
شکر : ۱ ق چ خ
مخمر : ۱ ق چ خ
مواد لازم برای لایه رویی🔻
نان بازلاما : ۱ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد خرد شده
گوجه : ۳ عدد
فلفل دلمه سبز : ۳ عدد
روغن : ۱ ق غ خ
نمک : نصف ق چ خ
فلفل سیاه : نصف ق چ خ
ریحون : به مقدار لازم
طرز تهیه نان🔥
۱.آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید.
۲.آب و شیر را درون آرد بریزید.
۳.سپس مخمر و شکر را در وسط آن بریزید.
۴.مخلوط کنید و با ورز دادن خمیر یکدستی را بدست میارید دستتان را خیس کنید و خوب ورز بدهید.
۵.روی ظرف را با نایلون بکشید و آن را در جایی گرم بذارید به مدت یک ساعت خمیر استراحت کرده و پف کنه.
۶.بعد از یک ساعت دوباره خمیر را ۱ الی ۲ دقیقه ورز دهید باز هم درون ظرف گذاشته روی آن را کشیده و نیم ساعت استراحت دهید.
۷.سپس خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده ، و آن ها را گرد کرده سپس روی یک پارچه گذاشته و با انگشت مثل خمیر پیتزا صافش کنید.
۸.روی خمیر های صاف شده را پارچه ای دیگر بندازید تا خشک نشوند.
۹.ماهیتابه ی صافی را داغ کنید و خمیر را درون آن قرار داده روی آن را بپوشانید و هر طرف را حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید.
طرز تهیه سس رویی🔥
۱.خمیر بازلاما را درست کنید.
۲.ماهیتابه را با روغن کمی داغ که شد پیاز و نمک را بریزید و تا وقتی طلایی شوند تفت بدید.
۳.سپس فلفل سبز ، گوشت چرخ کرده ، گوجه له شده و فلفل سیاه رو اضافه کرده و با حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت بدهید.
۴.تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید می تونید تخم مرغ هارو هم نزنید.
۵.سس آماده شده را بر روی نان خود بریزید.
۶.ریحان و فلفل اضافه کنید و مانند پیتزا سرو کنید.
🍲
@bebinobepaz