بازلاما ترکیه‌ای ‌ ‌ ‌ مواد لازم برای نان🔻 آرد الک شده : ۳ و سه چهارم پیمانه آب گرم : ۱ پیمانه شیر : نصف پیمانه نمک : یک و نیم ق چ خ شکر : ۱ ق چ خ مخمر : ۱ ق چ خ ‌ ‌مواد لازم برای لایه رویی🔻 نان بازلاما : ۱ عدد تخم مرغ : ۳ عدد گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد خرد شده گوجه : ۳ عدد فلفل دلمه سبز : ۳ عدد روغن : ۱ ق غ خ نمک : نصف ق چ خ فلفل سیاه : نصف ق چ خ ریحون : به مقدار لازم طرز تهیه نان🔥 ۱.آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. ۲.آب و شیر را درون آرد بریزید. ۳.سپس مخمر و شکر را در وسط آن بریزید. ۴.مخلوط کنید و با ورز دادن خمیر یکدستی را بدست میارید دستتان را خیس کنید و خوب ورز بدهید. ۵.روی ظرف را با نایلون بکشید و آن را در جایی گرم بذارید به مدت یک ساعت خمیر استراحت کرده و پف کنه. ۶.بعد از یک ساعت دوباره خمیر را ۱ الی ۲ دقیقه ورز دهید باز هم درون ظرف گذاشته روی آن را کشیده و نیم‌ ساعت استراحت دهید. ۷.سپس خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده ، و آن ها را گرد کرده سپس روی یک پارچه گذاشته و با انگشت مثل خمیر پیتزا صافش کنید. ۸.روی خمیر های صاف شده را پارچه ای دیگر بندازید تا خشک نشوند. ۹.ماهیتابه ی صافی را داغ کنید و خمیر را درون آن قرار داده روی آن را بپوشانید و هر طرف را حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید. ‌ طرز تهیه سس رویی🔥 ۱.خمیر بازلاما را درست کنید. ۲.ماهیتابه را با روغن کمی داغ که شد پیاز و نمک را بریزید و تا وقتی طلایی شوند تفت بدید. ۳.سپس فلفل سبز ، گوشت چرخ کرده ، گوجه له شده و فلفل سیاه رو اضافه کرده و با حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت بدهید. ۴.تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید می تونید تخم مرغ هارو هم نزنید. ۵.سس آماده شده را بر روی نان خود بریزید. ۶.ریحان و فلفل اضافه کنید و مانند پیتزا سرو کنید. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz