مانی پلو خوشمزگیش معلومه یا بیشتر توضیح بدم؟ علاوه بر خوشمزگیش گزینه ی خیلی کاملی واسه سحری هست و بشدددت پیشنهادش میکنم بچه ها مانی پلو یه غذای اصالتا دامغانی هست که توی مراسم ها سرو میشه و خیلی طرفدار داره..با کسب اجازه از دوستان دامغانی 🙏🏻 مواد لازم: ماهیچه: ۵۰۰ گرم ( گوشت گوسفندی ) لپه:صد گرم برنج :چهار پیمانه زرشک: ۵۰ گرم کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم پیاز دو عدد رشته پلویی: ۲۵۰ گرم زیره سیاه: دو قاشق زعفران غلیظ دم کرده نمک زردچوبه و فلفل و روغن.... 🍛🍛🍛 اول ماهیچه هام رو گذاشتم بپزه ( با پیاز فراوون و چوب دارچین و برگ بو و رز ماری و یک لیوان زعفرون غلیظ دم کرده) جوری که بعد از پخت به اندازه یک استکان آب گوشت داشتم لپه ها رو با آب گذاشتم بپزه و آبکش کردم و شستمش تا لعابش گرفته شه. پیازها رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و همین که سبک شد زردچوبه زدم و زرشک پاک و شسته شده و کشمش پاک و شسته اضافه کردم و زیره رو داخلش تفت دادم تا عطرش بلند شه و در آخر زعفرون اضافه کردم.نمک و فلفلش رو اندازه کردم و گوشت هام که پخته بود تکه کردم و به مواد مانی اضافه کردم. برنجمو گذاشتم با آب بپزه و همین که مغز برنج نرم شد لپه ها رو به برنج اضافه کردم و رشته ها رو اضافه کردم و سریع آبکش کردم .کف قابلمه رو برنج ریختم و از مواد مانی لابه لاش ریختم و مابقی برنج.آب گوشت و زعفرون دم کرده اضافه کردم به قابلمه، شعله رو زیاد کردم همینکه بخار کرد زیرشم کم کردم،یه مقدار از مواد مانی هم واسه تزیین روش گذاشتم و تامااااام. دیگه سلامتیتون🌹 پ.ن:اون دسر هم ژله ی انگور هست که بهش بستنی وانیلی و خامه اضافه کردم🍮 🍲 @bebinobepaz