#کیک_ژله_ای
ابتداطرزتهیه
#کیک
تخم مرغ ۴عدد
آرد یک پیمانه سرخالی
شکر نصف پیمانه سرخالی
وانیل مایع یک قاشق غذاخوری
کره ۴۰گرم
شیر یک چهارم پیمانه سرخالی
نمک نوک قاشق چایخوری
ابتدا سفیده تخم مرغ وباشکرمیزنیم تااونجایی که اگر ظرف وبرگردونیم سفیده نریزه حالا زرده هارواضافه باهمزن خوب میزنیم تامخلوط بشه وبعد نمک وسپس وانیل و شیر به دمای محیط رسیده رواضافه وخوب مخلوط کرده و آرد والک کرده وبه مواد اضافه وباهمزن دستی خوب مخلوط میکنیم خوب حالا مقداری از مواد باکره آب شده مخلوط وبه کل مواد اضافه میکنیم وداخل قالب چرب شده ریخته و چند ضربه میزنیم وداخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰تا۴۰دقیقه قرارمیدیم بعد از پخت اجازه میدیم کیک خنک بشه وبعد از قالب در میاریم وسپس برش میزنیم(من این کیک وروز قبل درست کردم برش زدم وداخل سلفون پیچیده داخل یخچال گذاشتم وروز بعد خامه زدم)
برای خامه وسط کیک هم ۲۵۰گرم پنیرخامه ای وبا۲۰۰گرم خامه قنادی ،کمی وانیل ونصف پیمانه شکر ودوقاشق پودر ژلاتین حل شده بانصف پیمانه آب خوب مخلوط میکنیم
حالا داخل یک رینگ که دورش وباکاغذ روغنی پوشوندیم واز قالب کیک بزرگتره یک لایه کیک وبعد خامه ومقداری مارمالاد(من از مارمالاد هویج وبهارنارنج استفاده کردم) ودوباره کیک خامه ومارمالادودر اخر کیک وخامه گذاشته وصاف میکنیم(علاوه بر لابه لای کیک دورتادور کیک هم خامه میریزیم) ومیزاریم یخچال تاخودش وبگیره(تقریبا۳ساعت)سپس از یخچال دراورده رینگ وجدامیکنیم وکاغذ روغنی وباز کرده وبه دلخواه بامیوه های خردشده دورتادور وروی کیک ومیپوشونیم ودورشو باتلقی نگه میداریم ومیزاریم یخچال(تقریبایکساعت)حالا یک سلفون روی میز میکشیم وکیک وداخلش گذاشته یک رینگ بزرگتر که دورتادورش وباکاغذروغنی پوشوندیم روی کیک گذاشته وسلفونهارودوتادور ریگ بالا کشیده وباچسب نواری محکم میکنیم
دو بسته ژله آلوورا وپرتقال وکه با آب جوش مخلوط کردیم وخوب خنک شده آروم آروم کناره های کیک ریخته تاروی کیک وبپوشونه خوب دیگه ظرف ومیزاریم یخچال تاچندساعتی ژله خوب بسته بشه
وبعدکیکو از رینگ جداکرده داخل ظرف موردنظر میزاریم
ودرست کنید ودر کنار خانوادتون نوش جان کنید
🍲
@bebinobepaz