طرز تهیه بستنی چوبی
مواد لازم
شیر سیصد میلی لیتر
شکر سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات سفید یا شیری و کاکائویی صد گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی صد میلی گرم
نشاسته ذرت را در قابلمه ای بریزید و ابتدا با کمی شیر مخلوط کنید تا نشاسته گلوله نشود و کاملا در شیر حل شود. بعد مابقی شیر را اضافه کنید.
شکر را هم به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قراردهید. مرتب هم بزنید تا زمانی که ترکیب این مواد به غلظت فرنی برسد.
دقت کنید که اینکار را روی حرارت ملایم و کم انجام دهید تا خامی نشاسته به خوبی گرفته شود؛ درغیر اینصورت طعم خوشایندی نخواهد داشت! باید اجازه دهید ترکیب شیر و نشاسته با حرارت کم به قوام برسد.
بعداز حدود ده تا پانزده دقیقه، که مخلوط به غلظت فرنی رسید، آنرا از روی حرارت بردارید.
وانیل را اضافه کنید، بعد همانطور که پودینگ داغ است، حدود صد گرم شکلات شیری را اضافه کنید.
بعد خامهی صبحانه یا خامهی فرم گرفته را به پودینگ اضافه کنید و به خوبی مواد را مخلوط کنید.
حالا باید مخلوط پودینگ را داخل قالب بستنی بریزید. از هرنوع قالب بستنی برای اینکار میتوانید استفاده کنید.
نکته: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کردید، در ابتدا چوب بستنی را داخل قالب فرو کنید. ولی اگر از قالبهای ایستاده استفاده میکنید، بعد از ریختن پودینگ داخل قالب، چوب بستنی را در پودینگ فرو کنید!
قالب بستنی رو به مدت یک شب و حداقل دوازده ساعت داخل فریزر قرار دهید.
بعد از گذشت این مدت بستنی رو چک کنید و بعد میتوانید برای سرو آماده کنید.
🍲
@bebinobepaz