. مواد لازم برای 10-12 نان مواد: تقریباً 3.5 لیوان آرد (450-500 گرم) 1 قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق چای خوری شکر نصف مخمر تازه 1.5 لیوان آب گرم (330 میلی لیتر) روغن( کمی برای جمع شدن خمیر ) آماده سازی: مواد خمیر را در یک کاسه به جز آرد مخلوط کنید. آرد را با دقت اضافه کنید و یک خمیر نرم درست کنید. هرچه خمیر نرمتر باشد ، رول شما نرمتر است. اگر خمیر به دست چسبید ، کمی روغن به آن اضافه کنید ، خمیر را جمع کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت استراحت کند . توپک خمیر را به اندازه تخم مرغ درست کنید و آن ها را گرد کنید در ظرف را بچینند (10-12 قطعه) (روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشوند) وقتی تابه شما داغ شد خمیر با وردنه باز کنید ، خمیر را بگذارید و بپزید آن را هر 5-7 ثانیه بچرخانید. لازم نیست زیاد بپزید ، وقتی خمیر نازک و کمی برشته شده کافی است. اگر آنها را بیش از حد بپزید خشک می شوند. . به محض بیرون آوردن نان پخته شده از ظرف ، آن را روی یک پارچه تمیز آشپزخانه قرار دهید. مواد گوشتی : 350 گرم گوشت چرخی یک چهارم لیوان روغن / روغن زیتون (40 میلی لیتر) 2 قاشق غذاخوری کره 2 پیاز متوسط 3 گوجه فرنگی متوسط 4-5 فلفل فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری رب چیلی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز نصف قاشق چایخوری پاپریکا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نزدیک به 1 لیوان آب گرم (200-220 میلی لیتر) آماده سازی: گوشت چرخ شده را در ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید. سپس پیاز ریز خرد شده ، فلفل ، روغن و کره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی پیازها سرخ شدند ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس کم کم آب اضافه کرده ، ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. با حرارت متوسط ​​آن را بپزید ، گاه گاهی هم بزنید تا گوجه نرم شود. نان ها را در تابه گوشت چرخ کرده ای که آماده کرده اید به روغن آغشته کنید ، آن را در بشقاب گذاشته و گوشت چرخ کرده را روی آن قرار دهید. سپس به ترتیب تا نان و گوشت چرخ کرده دوباره لایه لایه کنید. وقتی تمام نان تمام شد ، آن را با جعفری و ماست سیر دار تزیین کنید ، سپس برش بزنید و سرو کنید.نوش جان. . 🍲 @bebinobepaz