#یاغلاما_کایسری
.
مواد لازم
برای 10-12 نان
مواد:
تقریباً 3.5 لیوان آرد (450-500 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق چای خوری شکر
نصف مخمر تازه
1.5 لیوان آب گرم (330 میلی لیتر)
روغن( کمی برای جمع شدن خمیر )
آماده سازی:
مواد خمیر را در یک کاسه به جز آرد مخلوط کنید. آرد را با دقت اضافه کنید و یک خمیر نرم درست کنید. هرچه خمیر نرمتر باشد ، رول شما نرمتر است. اگر خمیر به دست چسبید ، کمی روغن به آن اضافه کنید ، خمیر را جمع کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت استراحت کند . توپک خمیر را به اندازه تخم مرغ درست کنید و آن ها را گرد کنید در ظرف را بچینند (10-12 قطعه) (روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشوند) وقتی تابه شما داغ شد خمیر با وردنه باز کنید ، خمیر را بگذارید و بپزید آن را هر 5-7 ثانیه بچرخانید. لازم نیست زیاد بپزید ، وقتی خمیر نازک و کمی برشته شده کافی است. اگر آنها را بیش از حد بپزید خشک می شوند.
.
به محض بیرون آوردن نان پخته شده از ظرف ، آن را روی یک پارچه تمیز آشپزخانه قرار دهید.
مواد گوشتی :
350 گرم گوشت چرخی
یک چهارم لیوان روغن / روغن زیتون (40 میلی لیتر)
2 قاشق غذاخوری کره
2 پیاز متوسط
3 گوجه فرنگی متوسط
4-5 فلفل فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری رب چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نزدیک به 1 لیوان آب گرم (200-220 میلی لیتر)
آماده سازی:
گوشت چرخ شده را در ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید. سپس پیاز ریز خرد شده ، فلفل ، روغن و کره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی پیازها سرخ شدند ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس کم کم آب اضافه کرده ، ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. با حرارت متوسط آن را بپزید ، گاه گاهی هم بزنید تا گوجه نرم شود. نان ها را در تابه گوشت چرخ کرده ای که آماده کرده اید به روغن آغشته کنید ، آن را در بشقاب گذاشته و گوشت چرخ کرده را روی آن قرار دهید. سپس به ترتیب تا نان و گوشت چرخ کرده دوباره لایه لایه کنید. وقتی تمام نان تمام شد ، آن را با جعفری و ماست سیر دار تزیین کنید ، سپس برش بزنید و سرو کنید.نوش جان.
.
🍲
@bebinobepaz