#سیمیت_پیشی
براتون یک نون راحت و خوشمزه بدون فر آوردم😍 در واقع این نون یک خمیر آغشته به کنجد هست که داخل روغن سرخ میشه و در ترکیه بهش سیمیت پیشی میگن😊
.
آرد نان فانتزی ۲۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
خمیر مایه فوری ۳ گرم (یک ق چ)
نمک ۳ گرم(یک دوم ق چ)
شکر ۲۰ گرم (یک ق غ)
شیر پر چرب ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه)
آب ۳۰ تا ۵۰ گرم(سه تا پنج ق غ)
روغن مایع ۱۵ گرم(یک ق غ)
کنجد سفید به میزان لازم
.
.
مواد خشک که شامل آرد و خمیر مایه و نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و شیر را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید ،حجم خمیر کمه و به راحتی می تونید با دست ورز بدید،روغن را اضافه کنید و سپس آب را کم کم بهش اضافه کنید.
یکدفعه آب را اضافه کنید چون آب خور آردها متفاوت هست تا زمانی آب اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبد و خمیر نرم و یکدستی بهتون بدهد.
سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای بگذارید و روی آن سلفون بکشید و در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت بدهید.
بعد از این مدت خمیر را به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید.
در یک ظرف، دستمال یکبار مصرف آشپزخانه را با آب مرطوب کنید و چانه ها را روی دستمال مرطوب شده بگذارید و سپس داخل ظرف کنجد بغلتانید.دو طرف چانه های نان باید داخل کنجد غلتانده شود.
سپس هر چانه را با وردنه کمی باز کنید و با چاقو یا پیتزا بُر هر خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و برشها را درون روغن داغ شناور سرخ کنید و سپس روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود و روی آنها پودر قند الک کنید.
🍲
@bebinobepaz