#غذای_هندی 📌مواد لازم برای مزه دار کردن: سینه مرغ خورد شده سیصد گرم حریره سیر و زنجبیل 1 ق غ (اگر حریره نداشتین میتونید از پودر یا رنده شده استفاده کنید) نمک و فلفل قرمز به میزان لازم زردچوبه نصف ق چ روغن یک ق غ ماست 2 ق غ 📌باقی مواد: پیاز 100 گرم یا یک عدد درشت گوجه نیم کیلو حریره سیر و زنجبیل 1ق غ شنبلیله خشک 1 ق چ نمک به میزان لازم گَرَم ماسالا نصف ق چ کره 5 ق غ خامه 3 ق غ سرکه سفید 1و نیم ق غ بادام هندی 50 گرم شکر 1 ق غ 📌طرز تهیه : مرغ رو به تیکه های کوچیک برش بزنین و مواد لازم برای مرینیشن رو اضافه کنین و حداقل نیم ساعت استراحت بدین، هرچی بیشتر بهتر😍 . تو تابه کره و روغن بریزین پیاز رو تفت بدین سبک که شد گوجه های خورد شده، بادوم هندی، حریره سیر و زنجبیل، نمک شکر، گرم ماسالاو سرکه رو اضافه کنین یکم اب بریزین و ده دقیقه بذارین تا کامل بپزه و نرم بشه، بعد یا با گوشتکوب برقی یا میکسر پوره کنید، مرغ ها رو هم با کره تفت بدین، وقتی سرخ شد جمع کنید و کنار بذارین، پوره مواد رو از صافی رد کنین البته میتونین هم این کارو نکنین، مایع غلیظ تری خواهید داشت، بهش خامه شنبلیله خشک اضافه کنین و در آخر مرغ های سرخ شده ده دقیقه زمان بدین تا جا بیفته، روش رو با شنبلیله و خامه تزیین کنین، نوش جان❤ 🍲 @bebinobepaz