دیپ اسفناج زمان آماده سازی : 7 دقیقه مواد لازم : پنیر خامه ای : 225 گرم اسفناج : 300 گرم خامه ترش : 3/4 پیمانه گوجه فرنگی مکعبی خرد شده : 2 عدد پیازچه خرد شده : 2 عدد پودر پیاز : 1/2 قاشق چایخوری نمک : 3/4 قاشق چایخوری فلفل : 3/4 قاشق چایخوری طرز تهیه : اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند. باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید. 🍲 @bebinobepaz